Komentari na vest

De Hea leži u bolovima, Arsenal postiže gol… Za sve je kriv Fred! (VIDEO)

F

Fair play

pre preko 2 godine

Evo vam vas Arsenal. hahaha prevaranti
D

Dokolicar

pre preko 2 godine

Prosto neverovatno... kao da se igraci Uniteda utrkuju da dokazu ko je gluplji, ne kiksara, vec istinski glup covek. I to traje vec koju godinu, a prednjace Pogba, Martial, Maguire, Fred, DeGea, Lindelöf, pa im se tu i tamo prikljuce i ostali...
I

Ig

pre preko 2 godine

Kiksara de gea ne bi ni odbranio ovo
G

Gost2

pre preko 2 godine

Ovdje je sudija kriv dok je lopta izbijena iz peterca de gea je odma pao trebo je prekinuti utakmicu a vidio je da golman lezi jos fred tamo mase daje mu signal on nist u ovoj situaciji tesko ko bi ispostovo fer pley sve na varu i sudijama pozzz
s

sto da

pre preko 2 godine

prekida ako ga je oborio saigrac...A na kraju je ispalo da ni nije povredjen stvarno tako da mu je ovo mala skolica iz old school fudbala da se ne rusi kao devojcica i batali te trendove modernog fudbala
K

Kobra

pre preko 2 godine

Ovaj Arteta je prevara teska, uspece da upropasti jos jednu sezonu i da ostane na klupi, Arsenal igra kukavicki i bez ideje svaku utakmicu.
C

Cistocisto

pre preko 2 godine

Gol čist kao suza,šta da se radi,šta je trebalo dečko da uhvati loptu u ruke i da ne šutira volej jer je ovog nagazio saigrač? A pitanje i da li je video sve,to je sekunda,nije da je Arsenal uzeo loptu i igrao još pola minuta dok golman leži,nema tu ništa nesportski u ovoj situaciji.
g

gunners

pre preko 2 godine

Sudijina greska jer nije prekinuo napad na vreme. Verujem da Smit Rou nije ni video da De Hea lezi na zemlji, bilo mu je u glavi samo da uhvati volej kad mu vec ide lopta.
L

Lukika

pre preko 2 godine

A za šta da prekine? Da prekine volej udarac jer je ovog povredio njegov igrač? Onda svaki put kad je frka nek neko udari svog,da se zaustavi igra... Sudija uradio sve kako treba.
M

Miso seljo

pre preko 2 godine

Hea prima mislim oko 20 miliona ...nagazio ga njegov (nije mu nogu otkinuo) ustaj i igraj druze.. Fudbal danas igraju pi.ke!
M

Mgk

pre preko 2 godine

Naslov zvuči kao horor. Udjem da vidim, kad ono komedija.
D

Djjj

pre preko 2 godine

Daj jos onog blentavog dembelea a sredinu i odbranu nek drze fred, mektominej, megvajer, so i ostali indijanci…
В

Видић

pre preko 2 godine

То је та колевка фер-плеја!
M

Majstor Fudbala

pre preko 2 godine

Fred vrv jedan od najgorih cmf-a u istoriji junajteda
a

arroyo

pre preko 2 godine

gol cist kao suza aleksa fergusona, nije kao da su crvenokosuljasi iz mancestera poznati po postenju
T

Trololo

pre preko 2 godine

Gol čist kao suza prepoštenih Arsenalovih navijača nakon završenog derbija!
h

hm

pre preko 2 godine

da je arsenal fer plej ekipa pustila bi junajted da vrati gol ali oni drugacije ne mogu da pobede ovo je jedina sansa
G

Gost48r8

pre preko 2 godine

Kakav nesportski potez igraca arsenala golman lezi na podu a oni daju gol slicna je situacija je danas bila u turskom kupu pa je protivnicka ekipa pustila domacina da da gol posto su gosti dali na kvarno zbog povrede igraca
A

Azex

pre preko 2 godine

Pa sta ako lezi? Izvodi se korner i udara ga svoj igrac i on legne, pa lezi bato nemoj ni da ustajes. Normalno da ce da daju gol. Zamisli imas korner u 90. i protivnicki golma legne kao povredjen je…
D

Ddr

pre preko 2 godine

Upravo tako. Gol nije sporan. Ali se moze reci da je Arsenal nesportski postupio. Kad se igrac povrijedi fer je da se lopta izbaci van igre. To su mogli i ovdje uraditi pogotovo sto se ovdje golman povrijedio.
N

Nemoj

pre preko 2 godine

palamuditi, uopste nije moglo da se pretpostavi da je de gea povredjen a kao drugo zamisli sledeci put namerno iscenira povredu i protivnici prekinu igru?
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Uopste nisu mogli da vide, pritom Smit je bio pokriven i od strane Etkinsona.
G

Gostioni

pre preko 2 godine

Nisu ga ni videli da je pao. Ako je icija greska onda je od sudije sto nije prekinuo igru. Bila bi nepravda prema Arsenalu da su ponistili jer sudija nije prekinuo igru, a De Geu povredio Fred. Da se povredio u duelu sa igracem Arsenala, garant bi ga ponistili. Ovako regularan gol.
b

budimo realni

pre preko 2 godine

Ima sportova u kojima ljudi dobijaju veoma teške udarce u raznim delovima tela i nastavljaju da igraju do prekida igre, fudbaleri su razmaženi, a pogotovo golmani. Čovek je osetio da ga je neko pipno i pao je kao da je upucan, mislio je da je protivnički igrač bio u pitanju i da padanjem dole dobija faul. Gol je čist kao suza.