"Nenadić"
"Nenadić"

Debitant Nenadić: Grč je popustio posle asistencije Daudi

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.02.14. | 10:17

"Nalazimo se na prvom mestu na tabeli i u dobrom raspoloženju se pripremamo za sledeći susret protiv Jagodine”, dodaje levi bek Zvezde

NenadićLjubo Nenadić upisao je prve minute na zvaničnoj utakmici za Crvenu zvezdu posle ravno godinu i po dana provedenih na Marakani. Debi se završio uspešno, pao je Javor (2:1), upisana je i aistencija Abioli Daudi, ali trema na početku bila je i te kako uočljiva.
“Ušao sam u grču u utakmicu, što je i normalno, s obzirom da nisam dugo igrao. Na planu samopouzdanja dosta mi je pomogla asistencija kod prvog gola, i mislim da sam, kako je susret odmicao, bio sve sigurniji i bolji na terenu”, rekao je Nenadić za klupski sajt.

Levi bek Zvezde tvrdi da on i njegovi saigrači mogu mnogo bolje od onoga što su prikazala na premijeri.
“Dobro smo otvorili meč. Uspeli smo da postignemo dva gola u prvom poluvremenu, ali smo onda neobjašnjivo pali u nastavku. Sasekao nas je gol Javora nakon čega su imali i šansu za izjednačenje. Mislim da smo mogli ranije, postizanjem trećeg gola, da otklonimo sve dileme oko pobednika, ali to nismo učinili. Sve u svemu, pobedili smo na prvoj utakmici koja je veoma bitna, nalazimo se na prvom mestu na tabeli, i u dobrom raspoloženju se pripremamo za sledeći susret protiv Jagodine”, kaže Nenadić.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Ljubo NenadićFK Crvena zvezdaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara