Komentari na vest

Defanzivna nemoć razjeda Erakovićev Zenit, Orenburg im dao tri komada za poluvreme (VIDEO)

b

belkandjo

pre 7 meseci

Ne znam zašto bilo ko uopšte poredi Pavlovića koji je ubedljivo najbolji srpski štoper, sa Erakovićem koji još nema ni fudbalsko ime i prezime. Da se razumemo, ja bih kao grobar stavio Erakovića u startnih 11 reprezentacije jer je bolji od buzdovana poput Veljkovića, Gudelja, Mašovića, S Mitrovića. To je realnost, i nema tu Partizan-zvezda prepucavanja, ali ipak porediti ga sa Kalabom koji će za godinu dve biti nosilac u nekom od top evropskih klubova, u najmanju ruku je glupo. Kao što pokušavaju Jovića jer je bio u Realu, da stave u istu ravan sa Mitrom, a objektivno, Luka je tri klase ispod. Za njega je i Prijović top klasa.
D

Dva najbolja

pre 7 meseci

Nijedan gol nema veze sa njim. Njegov igrac njemu nije pobegao. Jedino kod treceg gola kada se odvojio od svog igraca da presece loptu koja je isla na stranu, nije je presekao, pa mozes da kazes da je ucestvovao u gresci. Kalaba je imao svojih ispada samo takvih, gde je bio direktan krivac za mnoge golove, ali je jako mlad sa ogromnim potencijalom. Potpuno se slazem sa su on i Erakovic nasa dva najbolja stopera, pritom i najmladji i vreme je da se krene u rekonstrukciju zadnje linije u reprezentaciji i da sansa da njima jer igraju konstantno. Takodje, Erakovicu je ovo prvi odlazak u inostranstvo, Kalaba je preko vec nekoliko godina. I Vidicu u Spartaku na pocetku nije islo dobro, pa je zavrsio u Man Utd i svi znamo sta je bilo posle.
G

Gost999

pre 7 meseci

Najbolji srpski štoper nije mogao da dobaci do klupe u Monaku i Bazelu, bio na tribinama više nego na treningu. U Serklu koji je jedva izbegao ispadanje igrao jer je na pozajmici iz Monaka pa morali da ga puštaju. Završio preko menadžerske kombine u Salcburgu, u ligi gde su glavni igrači Mustafa i Filip Stojković, koji nisu mogli u Zvezdi da igraju. Eto, toliko je dobar. Sa druge strane, Eraković ima jedno 3x više utakmica u nogama, ima iskustvo u grupnim fazama LE, ima i četvrtfinale istog, ima osvajane titule, zna da igra pod pritiskom. Otišao u, i igra standardno za najbolji klub Rusije, lige koja nije ono što je bila, ali je za austrijsku i dalje babaroga. Druga stvar, što se napadača tiče, sa jedne strane imaš Jovića, momka koji je jako specifičan igrač, kome treba sistem igre koji polako nestaje, sa dva špica i krilima, a i pored toga, osvajao trofeje sa Zvezom, Benfikom, osvojio kup u Nemačkoj, bio jedan od najboljih strelaca lige, otišao u Real, gde se i nije baš snašao, a i oni nisu hteli ni malo da prilagode stil igre, ali i pored toga ima osvojene titule, Ligu šampiona. Otišao u Fiorentinu, došli do finala kupa Italije i do finala LK. Da se nije povredio u finalu, garant bi i osvojili, jer je Kabral bio igrač manje kad je Jović izašao. Sad prešao u Milan. I ti meni njega porediš sa Mitrovićem, koji je proveo pola karijere na tribinama i klupi a drugu polovinu u drugoj ligi? Molim te. Pritom, Mitrović je špic koji po profilu u svakoj ekipi može da igra, i njegova igra nikad neće da trpi zbog saigrača. Samo u grobarskim mozgovima i našoj menadžerskoj reprezentaciji je Mitrović bolji igrač od Jovića. Uspešniji svakako nije. Jer da je do Reala doći lako, za Real bi igrao svako. Vi uopšte ne kapirate kakav je to neverovatan uspeh, jer vas vaša zavist i mržnja izjedaju. Tako da, možete jednostavno da pljunete ovim momcima pod prozor, jer vam nikad ništa loše nisu ni rekli ni učinili, a mrzite ih samo i jedino jer su iz Zvezde. Da su vaši, bili bi najbolji na svetu.
A

Anđus

pre 7 meseci

Kao što rekoh jutros Eraković dve leve noge!
m

mene me zanima

pre 7 meseci

koliko li ce trebati Rusima da ukapiraju ??
c

cipar

pre 7 meseci

Eraković, čemu li to služi🤔
V

Veljko9

pre 7 meseci

Slobodan Rubežić i Nemanja Stojić bolji od Erakovića.
G

Gost999

pre 7 meseci

Najjači su mi ovi grobari koji se nakače nekom bivšem Zvezinom igraču na leđa i samo pljuju, pljuju, pljuju... Pritom taj igrač nikad ništa nije uradio niti rekao da to zasluži. Krenuli od Grujića, pa Jovića, sad je Eraković na redu. A sve samo da dokažu kako su njihovi bivši igrači bolji, iako svi imamo oči i svi vidimo sve... Lažete sebe, ne nas...
M

Mop

pre 7 meseci

A ti se na sta kacis?
g

gorostas

pre 7 meseci

Mihajlo Ilic primio petardu a trebalo je da primio DESET od Nordgejejjajajaj
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ilić 20god, Eraković22. Nordsjeland prodao igraca za 30M i imaju opasan skauting iz Afrike i sledeci igrac koji ce biti prodat je onaj Osman, sa 18god onako brz i opasan dribler..
M

Mop

pre 7 meseci

Ono glavati zaboravi? I ostale budalastine?
p

prti

pre 7 meseci

@Veljko9 stvarno su preozbiljan klub eno borice se lve godine da ne ispadnu iz lige toliko su ozbiljni. Jedine pobede ove godine im raspali Partizan koji u domacici dominira poput City-a.
@

@@@@

pre 7 meseci

Eraković 🤔
T

Top Gun

pre 7 meseci

Eraković dečko medijski msksimalno isforsiran. Dečko prosek.
m

mita i trta

pre 7 meseci

Erakovic klasika srpskog fudbala...izguraj svog, svim silama ,izreklamiraj pa uvali negde .Uzmi sebi u sopstveni dzep a naivna masa nek se lozi na koeficijente
U

UrosPFK

pre 7 meseci

Ali Erakovic je bolji od Pavlovica on je drvo! Neko sacuva Di Mariju i Benfiku, iznudi penal a neko 3 komada za poluvreme od jednog od najgorih timova u Rusiji..
G

Gost999

pre 7 meseci

Eraković jeste bolji od Pavlovića. Za koji od ova tri gola je kriv Eraković? Nijedan jedini. Samo sam čekao kad će neki Grobar da se pojavi sa ovakvim glupostima...
a

ahhahh

pre 7 meseci

Sacuvao di mariju haahhaha druze benfika jmala.igraca manje bukvalno od petog minuta a pritom nije on cuvao di mariju
U

UrosPFK

pre 7 meseci

Kad igra Srbija ne zanima me ko je iz kog kluba ponikao ali sam morao da ostavim ovaj komentar jer navijaci zvezde svakom prilikom vredjaju Pavlovica. Recimo za mene je Grujic bolji od Lukica.
G

GostQ

pre 7 meseci

Od Pavlovića je bolji bilo koji naš štoper, nebitno da li je bivši Zvezdin, Partizanov ili bilo čiji igrač. Dečko je taktički užasan, na sve to prespor, bilo ko je bolji od njega.
@

@gostq

pre 7 meseci

A kad je zakljucao Halanda i tad je bio los?!
G

GostQ

pre 7 meseci

Hahahah, daj nemoj da si smešan, zaključao on Halanda. On mene ne može da zaključa. Halanda su zaključale naše nisko postavljene linije i manjak prostora koji smo im ostavili, kao i dobra igra veznog reda, pa samim tim nije bilo ni šansi za istog. Pavlović ima jednu dobro odigranu utakmicu - protiv Portugala. I to je to. Otkad je Piksi tu, za 90% primljenih golova je on ili dikrektno ili indirektno odgovoran. Možda od njega postane dobar igrač, ali za nekih 5-6 godina, kad sazri. Jer je previše velika ložana, i igra bez mozga.