Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Degenek: Imponuje što ne primamo golove, stabilni smo

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 18:51

“Niko nije siguran starter, svi smo na sjajnom nivou i borimo se za mesto u timu”

Miloš Degenek zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema u Antaliji i svim onim što su fudbaleri Crvene zvezde uradili, ne samo u Turskoj, već i u prethodne tri nedelje.

Znamo da je štoper crveno-belih zadužen za defanzivu, pa mu je posebno bitno da Zvezda još nije primila gol.

Izabrane vesti

Кao odbrambenom igraču mi imponuje što nismo primili gol. Uvek gledamo da sačuvamo našu mrežu u potpunosti, ali naravno i da pobedimo. Sve tri utakmice smo dobro odradili, bili stabilni, pravili šanse i nismo popuštali. Ne pristupamo mečevima kao da su prijateljski, već gledamo svaku utakmicu takmičarski. Idemo u dobrom pravcu da budemo još bolji nego jesenas i da svi zajedno, ponovo, kreiramo lepe priče i ostvarujemo visoke ciljeve”, rekao je Degenek.

Zadovoljan je Degenek zbog tri dosadašnja trijumfa crveno-belih.

Za sada sve protiče u najboljem redu. Odradili smo oba dela priprema na pravi način, imamo još nekoliko dana, generalnu probu i verujem da smo spremni za nastavak sezone. Najvažnije je da smo svi zdravi, da radimo dobro i da moramo konstantno da napredujemo kako bi pokazali da imamo mesto u ekipi. Niko nije siguran starter, svi smo na sjajnom nivou i borimo se za mesto u timu. Ponavljam, zdrava konkurencija nas tera da napredujemo”, počeo je Degenek.


tagovi

Miloš Degenek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara