Dejan Dražić napustio Radnik, sledeća stanica Kipar

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.23. | 17:20

Krilni napadač potpisao za Etnikos

Kratko je trajala povratnička epizoda Dejana Dražića u sprskom fudbalu. Posle samo nekoliko meseci provedenih u Radniku, tokom kojih je pomogao Surduličanima da očuvaju status u Mozzart Bet Superligi, krilni napadač se opet otisnuo van granica. Njegova naredna destinacija je Kipar.

Tokom utorka Dražić je ozvaničio saradnju sa Etnikosom. U klub iz Anhe stigao je kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana. U tom periodu osnovni cilj ekipe biće da ostane u Prvoj ligi, u koju se vratila posle sezone odsustva.

Izabrane vesti

Dražiću će Etnikom biti sedmi inostrani klub. Karijeru je gradio u Selti, koja ga je dovela iz OFK Beograda, leta 2015, za 1.200.000 evra, potom Valjadolidu, Slovanu iz Bratislave, poljskom Zaglebju, mađarskom Honvedu i turskom Bordumsporu.

Pre OFK Beograda, nosio je dres Partizana u mlađim kategorijama i Teleoptika, igrao je i za mladu reprezentaciju Srbije, ali se čini da nikad nije dostigao visine koje je nagoveštavao pre prve selidbe u inostranstvo. Možda će mu Kipar pomoći da pronađe sebe. U septembru će proslaviti 28. rođendan, tako da za Dejana još ima vremena.

Njegov odlazak je čak deseti registrovan u Surdulici tokom prelaznog toka. Ranije su klub napustili: Goran Vukliš, Uroš Stojanović, Taras Bondarenko (traže klub), Davor Nedeljković (Dubočica), Ranko Jokić (Borac Banjaluka), Nemanja Subotić (Inđija), Dušan Hodžić (Tuzla Siti), Edin Rustemović (Željezničar) i Dušan Stevanović (Persebaja, Indonezija).





tagovi

Dejan DražićRadnik SurdulicaKipar 1Etnikos Ahna

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara