©Star Sport
©Star Sport

Delije: Marakana u subotu mora da pokaže reakciju

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 16:30

Najvatrenije pristalice pozvale navijače da naprave dobru uvertiru za Mančester Siti. Iz kluba poručuju da se protiv Mladosti juri svetski rekord

Poseta na stadionu Rajko Mitić u sredu u osmi finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša bila je krajnje skromna, pa su najvatrenije pristalice srpskog šampiona pozvale sve kojima su crveno-bele boje u srcu da poprave sliku u subotnjem okršaju sa Mladosti iz Lučana (16.00).

Delije poručuju da je pravi trenutak da se pokaže navijački mentalitet na severnoj tribini i napravi dobra uvertira za okršaj sa prvakom Evrope Mančester Sitijem.

Izabrane vesti

"Iskoristili smo bonus "sramotna poseta" za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša! Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar tri sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester Siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu! Sve ostalo bi bila bruka i sramota. -Takođe, pozivamo sve navijače da ponesu šalove u subotu! Stiglo je hladno vreme, a i da napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Mančester Sitijem, gde pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje! Subota - 16 časova - severna tribina! Mesto gde se okupljaju Ultrasi Crvene zvezde! Da vidimo koliko ih stvarno ima!", poručile su Delije.

Iz kluba poručuju da se protiv Mladosti juri svetski rekord, koji, kako kažu sa stadiona Rajko Mitić, drži Real Madrid iz perioda od 1957. do 1965. godine.

Crvena zvezda je do sada vezala 121 utakmicu bez poraza na stadionu Rajko Mitić u domaćem šampionatu, od čega 109 pobeda, 12 remija i gol-razliku 336:53.

"Prvotimci našeg kluba su se nakon rutinske pobede nad niškom ekipom plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije. Crveno-beli su bili izuzetno raspoloženi, u prilog tome govori i činjenica da se pet različitih fudbalera upisalo u listu strelaca, a prikazano izdanje je pravi poziv navijačima da u subotu dođu na Marakanu i svedoče obaranju svetskog rekorda", kažu na zvaničnom sajtu crveno-belih.



tagovi

Delije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara