Komentari na vest

Delije zovu u Arenu i na Karađorđe: Da dišemo kao jedan i guramo fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju

E

Esex

pre 5 meseci

Vazniji je 17 decembar od bilo koje utakmice.Dosta su cerupali i zvezdu i partizan!
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Dobra im je ova konstatacija da “fudbaleri znaju da igraju…”,vidi se po rezultatima,kvalitetu i stanju na tabeli!!!Lepo je neko prokomentarisao da mu nikakvi pozivi ne trebaju,ljudi su odvojili novac,kupili sezonske i pune Arenu dok je očigledno fudbal opet podbacio sa odzivom publike i sigurno i ove sezone prodao jedva par hiljada sezonskih karata!!!Otud u domaćoj ligi poseta očajna a i u LŠ se stadion popuni zahvaljujući desetinama hiljada navijača van Beograda!!!To je tako decenijama!!!Ovi Terzicevi plaćenici sa spiska gratis ulaznica su realno šaka jada koja će padom hunte još da se smanji!!!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Delije su poslušnici Terzića, a ovaj je potrčko Supermena iz Feketića! Neću njih da slušam! Ja dolazim na utakmice radi fudbala a ne radi iživljavanja Delija sa petparačkim koreografijama, dimom od petardi i dimnih bombi! Uprava napolje!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Idi žali se vašem Vazuri. Nemam neko dobro mišljenje o Terziću, a pogotovo o Mrkeli, ali mi je drago što je Terzić stavio 🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒 na tvoj mali jsd klub.
S

Senjak lol

pre 5 meseci

Tebra, kad Delije zovu, tu nema šta. Sve batališ i ideš da gledaš Zvezdu! Ma sve batali, igra Zvezda! Lol.
D

Dragan Ljumović OBR

pre 5 meseci

Zovi samo, zovi. Svi će sokolovi za te život dati. lol
I

Ilija Čubri Dedinje

pre 5 meseci

Uvek osetim transfer blama kad me "delije" pozovu na meč. Prika, imamo sezonske. Kupili smo ih sa namerom, odvojili od kuċnog budžeta. Ne ulazimo za dž. Samim tim i pravo da glasno kažem: uprava napolje! Jel' to ok?
2

21102

pre 5 meseci

Дишите у вашем граду а не у Новом Саду! Напред Воша!
Z

ZA CZ

pre 5 meseci

Zaječarci stižu!
A

Archie

pre 5 meseci

Ovi već samovoljno odlučili da će da prisvoje i popune zapadnu tribinu u Novom Sadu, ne poštujući domaćina i njegovu odluku. Zaista misle da mogu da čine u državi šta god požele i da niko ne sme da im pisne, a zna se ko im to dozvoljava i ko ih je razmazio. Nadam se da će se za mesec dana sve promeniti.
m

mogu

pre 5 meseci

Do izbora ako da bog
G

GutaCZ

pre 5 meseci

Bitno je samo da su napravljeni spiskovi u vezi karata za Bern i da on karata nema nista za ostale jer "nisu u prici" 50e se placa karta i bice podela u subotu za ove sa spiska.
S

Sekcija Lajkovac

pre 5 meseci

Sta je sa ostalim sportovima? Rukometasi, odbojkasi i vaterpolisti imaju bas slabu podrsku! Moja grupa je isla recimo na zensku odbojku kada su nase gostovale u Lajkovcu, ali niko se iz Beograda nije pojavio! Svi hoce na kosarku i fudbal, a mali sportovi su ostali zaboravljeni! Delije, opsta mobilizacija!
s

sd026

pre 5 meseci

evo trče sve noge polomiše...
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Koga da gledaju???Dosta im je da vide koji zgubidani i neradnici “vode”rukometni klub,bankrot legende sa gomilom laži i praznih obecanja svake sezone te stabilnim 7-8 mestom redovno!!!Vaterpolo se nekako i drži ma da odavno sa mukom,ostali nikakvi!!!
u

uuuuu

pre 5 meseci

Lajkovac , svaka cast za gostovanje