Dembele (© Reuters)
Dembele (© Reuters)

Dembele se opet povredio – 11. put otkako je u Barsi

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.04.21. | 12:56

Propušta meč sa Hetafeom, možda i gostovanje Viljarealu

Nije kao prethodnih sezona, ali ni ova ne može da prođe bez problema. Pred kraj 2020. Usmana Dembelea su od terena odvojili bolovi u zadnjoj loži (propustio pet utakmica), a uoči finiša sezona u La Ligi opet Barselona ne može da računa na francuskog krilnog napadača. Ovoga puta zbog nove povrede.

Kako je saopštio katalonski klub, Dembele je osetio nelagodnost u predelu karlice i zato ga izvesno neće biti u kombinaciji za večerašnji susret sa Hetafeom, koji je za četu Ronalda Kumana od vitalne važnosti kako bi nastavio da pritiska Real i Atletiko u šampionskoj trci. Možda i za „evropski derbi“ sa Viljarealom u gostima za tri dana.

Izabrane vesti

Niko na Nou Kampu se ne usuđuje da prognozira da li će se i kad nekadašnji prvotimac Borusije iz Dortmunda vratiti na teren. Njegov medicinski karton je prepun povreda, što teških, što lakih. Tek, otkao je stigao u Barselonu sakupio ih je 11.

Propustio je već 85 utakmica. Bezmalo dve sezone. Ako je za utehu Kumanu i poslodavcima, bar je izdržao četiri meseca da igra redovno. Ove takmičarske godine postigao je deset golova. Još koji bi značio Barsi u pohodu na titulu, ali Usmana Dembelea neće biti bar neko vreme.


tagovi

Usman DembeleBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara