Foto: pfcarsenaltula
Foto: pfcarsenaltula

Despotović potpisao do 2025. godine: Posle razgovora za Božovićem više nije bilo nikakve sumnje

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.02.22. | 21:10

Iskusni napadač potpisao za Arsenal iz Tule

Srpski napadač Đorđe Despotović danas je i zvanično postao novi igrač Arsenala iz Tule. Igrač koji je ove zime bio i na meti Crvene zvezde, ali i brojnih ruskih klubova, stavio je paraf na ugovor do 31. decembra 2024. godine.

Golgeter iz Loznice kaže da su prilikom donošenja odluke presudni bili razgovor sa šefom struke ruskog kluba Miodragom Božovićem, ali i činjenica da je Despotovićeva supruga rodom upravo iz Tule.

Izabrane vesti

"Veoma mi je drago što smo danas uspeli da rešimo sva pitanja oko ugovora i što sam postao igrač Arsenala. Na moju odluku ozbiljno je uticao razgovor sa Miodragom Božovićem, znamo se dugo. Trener je zvao, razgovarali smo o mojoj situaciji u Rubinu i posle toga nisam sumnjao da ću preći u Arsenal. Takođe, važno je napomenuti da je moja supruga iz Tule, i ta činjenica je takođe uticala na moju odluku. Hvala upravi koja je brzo radila i sve organizovala na najvišem nivou. Imam dosta prijatelja u Arsenalu, posebno Uroša Radakovića i Gorana Čaušića, oni će mi pomoći da se prilagodim. Pod Miodragom ekipa pokušava da igra napadački fudbal, što mi se kao napadaču jako sviđa. Siguran sam da ćemo uspeti da ostvarimo dobre rezultate", rekao je Despotović nakon potpisa.

Strateg Arsenala i nekadašnji šef struke Crvene zvezde, takođe nije krio zadovoljstvo ostvarenim poslom.

"Veoma je dobro što je naš klub uspeo tako brzo da pregovara i dogovori sa Despotovićem potpisivanje ugovora. Dobro ga poznajem, pre transfera smo imali plodonosan razgovor. Mislim da Đorđu nije potrebno predstavljanje, on je vrhunski fudbaler, prošle sezone uspeo je da postigne mnogo za Rubin. Siguran sam da će, ako mu Bog bude dao snagu i zdravlje, moći da nam pomogne da rešimo postavljene zadatke", rekao je Božović.

Despotović je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Rubinom, koji ga je prvobitno prekomandovao u drugi tim. Crvena zvezda mu je ponudila godišnji ugovor od 600.000 evra, ali je prevagnula odlučnost igrača da ostane u ruskom fudbalu.



tagovi

Đorđe DespotovićMiodrag Božović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara