Komentari na vest

Detaljan skauting Santa Klare: Namerno uspavljuju rivala, Japanac ključni čovek, problem – levi bek

K

Kon

pre preko 2 godine

Terzijaneri sada ste Šerifi i bolje da pazite na vaše Indijance.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Igraju sa poslednjim na tabeli,kojem fali 15 igraca a kao da igraju sa Realom.
G

Ghostinjo

pre preko 2 godine

Interesantno ! Ni reci o sutrasnjoj utakmici Zvezda Kluz a tekst o Santa Klari,drugi po redu. Ljubimica je puštena niz vodu,sutra ce Kluz da ih omlati a ni u prvenstvu ne cvetaju ruze,ocekujem da posto im je ispod časti da igraju konferenciju,istupe iz takmicenja.
9

951357

pre preko 2 godine

Stvarno interesantno, evo već mesec dana tako. Partizan igra u četvrtak, Zvezda u utorak, a ima 17x više vesti o gromadi. I još interesantnije, Mocart je kobajagi medijski sponzor FK Crvena Zvezda. Šta li bi bilo da nisu sponzor? Samo rezultat da objave?
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Santa Klara je presmesna ekipa. A ovde se pise kao da igraju ligu sampiona sa PSG-om. Alo ljudi, u Portugaliji postoje cetri ekipe (Porto,Benfika,Sporting i Braga), koja Santa Klara vasa,Tondela,Estoril i ostali cirkus.Likovi bili sesti a na 34 utakmice osvojili 46 bodova. Od prvog imali manje 40 BODOVA,od drugog 30. To je zato sto prva cetri mesta zauzimaju ozbiljne ekipe a ovi ostali se poredjaju izmedju sebe. Pravite od njih ne znam ti sta i onda kada ih prodjete krece lozenje i 170 tekstova,hvalospeva,te koju je Samrok Stanoje akciju nacrtao,pogodio sa izmenama, te Natko Iniesta bla bla bla. Ja mogu da zamislim sta bi vi pisali da ste cetri godine uzastopno igrali Evropu,dve LE sa nokaut fazom,dve LS, da ste izbacili Spartu Prag,Krasnodar,Kopenhagen,Jang Bojs,Salzburg,da ste dva puta pobedili Keln,Spartu,Gent,da ste razglavili Liberec,da ste igrali nereseno sa Napolijem,CSKA Moskvom,Hofenhajmom,Arsenalom u Londonu,dva puta sa Milanom i da ste ga nadigrali sa igracem manje oba puta.da ste pobedili Olimpijakos pa Liverpul (prvaka Evrope i sveta) u sred lige sampiona.Pa vi bi pisali 15 godina o tome,skakali padobranom,iznajmili voz da se vozite po Srbiji cim nam ovde pisete o Sociu i Santa Klari bezbroj tekstova.No hajde,igracete konferenciju,mozda u grupi pobedite neku poznatu ekipu pa da lozenje podignete na visi nivo.Ekipe iz liga petice ne interesuje LE dok ne dodje do nokaut faze a kamoli konferencija. Sreca u nesreci je sto ce i Zvezda da igra taj kup Seje Kalaca pa cemo vise bodova da skupimo.
n

nba

pre preko 2 godine

pa normalno da se daje paznja tolika vasim uspjesima kad su 80% tih meceva cista sreca, svaki put ste nadigrani, sto se malo vraca ove i prosle godine, jednostvano niste postojali 20 godina u evropi ,da bi 3 srecne i slucajno uspjesne sezone nesto promjenile.
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Sreca moze jednom,dva puta pa i tri puta ali toliki broj puta vec ne moze koliko god vama bilo krivo. Neka ste vi strasni Soci na znanje prosli.A ova Santa Klara vam dolazi bez 12 igraca. Znaci jaci su od PSG-a. Sada kada Samrok Stanoje okaci kartonce oko vrata,pa prekrsti ruke,pa se namrsti,frizura na opasno.Ma ima da gazite PSG
a

alo nba

pre preko 2 godine

Daj da dozivim jednom ali samo jednom da partizan izbaci krsten tim pa makar bilo na srecu,ona vasa klasicna prica na srecu je bio i bari a SOCI nije bio na srecu sa golom u 90 minutu i penalima kolko vidim veca sreca nego salzburg veca taman za jedan gol u zadnjem minutu e moji grobari treba vas izmisliti.Oce to tako dobije se evropski prvak liverpul na cistu srecu skupimo se nas deset iz kraja i dobijemo ih na srecu
S

Sta reci

pre preko 2 godine

Prozivali zvezdu zato sto je Kairat bio oslabljen za par igraca i kao petarda se ne vazi a Santa Clari fali 12 igraca i nista.....Licemeri
n

nba

pre preko 2 godine

dobar pokusaj da nesto pametno kazes ali se vidi da nemas pojma , Kairatu su nedostajala 3,4 kljucna igraca gdje je golman klinac morao da brani , Santi klari kada pogledas sastave iz prvenstva i evrope ranije ne nedostaje nijedan prvotimac , koronu ima vecina rezervista.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Pa tebi ako je nikad jaci Kazahstanski Kairat freakin' Almati jaci od Santa Klare e onda stvarno gasi masinu,motaj kablove,mada vi ste i za Soci tako govorili i za DAC Dunajsku Stredu,da sutra igraju protiv vas bili bi najjaci na planeti

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Sta ti pricas 6 prvotimaca im ima koronu.Kakvi rezervisti o cemu ti?I ne 4 nego 2 banjak i golman i to je to.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Niko to nije rekao mada ako gledas po vaske po transfermarketu samo prvi tim nema tu mnogo razlike...Ali bitna razlika je sto je igracima obecani socni bonusi za ligusampiona a sa liguevrope i lk su mnogo smesniji bonusi...Grize se vise u Ligi Sampiona,zar ne vidis kolko se timovi manje trude u LigiEvrope?