""
""

Devet godina kasnije: Huntelar je ponovo u Ajaksu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 14:20

„Jedva čekam da počnu pripreme, osvojio sam trofeje sa Ajaksom, ali ne i titulu“, rekao je sjajni golgeter

Klas Jan Huntelar je ponovo u Ajaksu! Holandski velikan je objavio da se sada već legendarni napadač vratio na Amsterdam Arenu i da će predvoditi navalu Kopljanika u narednoj sezoni. Ugovor je potpisan do 30. juna 2018. godine

Izabrane vesti

Huntelar (33) je crveno-beli dres nosi od 2006. do 2008. godine, debitovao je protiv NEC-a, nakon čega je odigrao 136 utakmica i postigao 105 golova. Sa Ajaksom je osvojio dva nacionalna kupa i dva Superkupa.

Zanimljivo, prvi profesionalni korak zabeležio u dresu PSV Ajndhovena, ali je odigrao samo jedan meč, dok je ubrzo eksplodirao u Herenvenu i kupio kartu za Amsterdam. Posle Ajaksa nosio je dres Real Madrida i Milana, dok je od 2010. godine do danas bio član Šalkea, za koji je odigrao 240 utakmica i postigao 126 golova.
Nije tajna da je Ajaks moj klub. Drago mi je što sam se vratio. Moja uloga je jasna, ja ovde nisam došao da se dokazujem. Prošle sezone Ajaks je igrao gotovo 60 utakmica, a to ne možeš sa jednim napadačem. Jedva čekam da počnu pripreme, osvojio sam trofeje sa Ajaksom, ali ne i titulu“, rekao je Huntelar kojeg su u klub dočekali direktori Mark Overmars i Edvin van der Sar.

(FOTO: Action images)


tagovi

Klas Jan Huntelar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara