@Reuters
@Reuters

Di Natale: Liverpul me je želeo po svaku cenu

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.05.20. | 16:02

“Ali ne bi imalo smisla za mene da odem u Englesku kada sam već odbio Juventus“, priznaje Italijan

Ni jedan jedini trofej za 12 godina u dresu Udinezea. Ono što je bilo posao Antonija Di Natalea, postizanje golova, Italijan je radio bez greške. Čak je dva puta poneo i nagradu “Kapokanonijere“ za najboljeg strelca, ali su titule uvek bile daleko od Friulija. Jednostavno, Di Natale nije imao zaleđinu koja bi mu pomogla u borbi za koji Skudeto. I pored toga, svoju ekipu nije hteo da napusti.

A nije da nije imao priliku da digne ruke od Zebreta i pojuri za novcem i većim klubom. U nekoliko navrata je i sam pominjao kako je odbijao ponude Juventusa, međutim, izgleda da Stara dama nije jedina koja je pokucala na vrata Friulija.

Izabrane vesti

“Želeo sam da ostanem u Udinama i samo što sam potpisao četvorogodišnji ugovor, osvojio titulu Kapokanonijere, osećao sam se važnim i jednostavno nisam hteo da menjam ništa. Liverpul me je želeo po svaku cenu, bili su spremni da urade sve kako bi me ubedili da potpišem za njih, ali ne bi imalo smisla za mene da odem u Englesku kada sam već odbio Juventus“, otkrio je Di Natale za Tuttosport.

Što se tiče aktuelne sezone u Seriji A, čiji nastavak i dalje čekamo, Di Natale ima svog favorita.

“Lacio zaslužuje Skudeto, jer je pokazao da igra bolje od ostalih i ima sjajnog trenera Simonea Inzagija. Juventus je bez ikakve sumnje jaka ekipa, ali mi se Lacio jednostavno više sviđa. Inter bi mogao da ih izazove naredne sezone, jer Antonio Konte gradi tim sposoban da pobeđuje“, tvrdi “Toto“.  


tagovi

Antonio di Natale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara