Komentari na vest

Dijabate: Kad sam bio mlađi, bio sam sporiji čak i od Natha! U Srbiji mi se sviđa štoper bez kose, bije kao policajac

G

Gypsy belgrado

pre preko 1 godinu

Ma KAD SI BIO DETE MALO….
E

EvropskiVelikan

pre preko 1 godinu

Dobar momak, ali i sam zna da je u klubu koji je zaledio na debelom minusu:) Nema ništa od titule kada je promašio klub i došao među partizane fudbalske amatere, a Tole koji je donosio titule više ne može da pomogne osim da osigura drugo mesto:)))Malom klubu sa smešnim igračima i drugo mesto bi bilo nedostižno:)))

Rex

pre preko 1 godinu

Taj mali klub je za razliku od velikog idalje u Evropi makar zaostajao i 20 bodova bar ne ispada u sezoni kupanja ili jeseni kao veliki klub.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Menig voli da spava, pa i vidi se... Sta li radi Kralj da mi je da znam, pojacanja ne postoje... Dijabate iznad lige barona od Cipupjica za dve klase.
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Kralj,Ćirković, Vazura, Vučela, svi liče na Meniga, spavaju zimski san kao medvjedi, a kako su zaštićeni kao da su kineske pande. Jadni smo prođe i januar a naše pojačanje Jojić brzi gonzales.
k

kolodin

pre preko 1 godinu

Ovo što kaže da su mu ovo najteže pripreme sigurno je u pravu. Naši klubovi i zimske pripreme moraju da kreću od nule jer igrači ipak nisu toliki profesionalci, ne pridržavaju se individualnog plana rada koji dobiju tokom pauze,i dodju fizički nespremni,pa mora da se dosta radi i na fizičkoj spremi.
G

Ghost78

pre preko 1 godinu

Najteze se trenira u Srbiji i Ukrajini to svako koje ikada igrao malo ozbiljnije fudbal zna. U ligama petice jedva jednom dnevno imaju trening. To pricam jer znam. Pa se pitas poslje sto su svi fudbaleri tako razmazeni. Pozdrav
m

ma vrrr

pre preko 1 godinu

@Ghost78@ Pa to je logicno iz vise razloga, prvi zato sto ovi igraju jake utakmice pa kada se spreme samo jos vise nabijaju formu kroz utakmice sto je i najbolje, isto kao u NBA gde klubovi i nemaju treninge. I drugi je sto je nama , Rusima, Ukrajincima duga pauza pa se krece iz pocetka sve ali neko je vec slicno nesto napisao. I ovo nije pohvala sto se jako trenira samo je dokaz da je slaba liga. I isto ovo sto kaze da je ovde jako tesko igra se fizicki jak fudbal i to je istina naravno, samo sto su sada malo pustili jace da se igra sudije, trebali bi jos jace da ne sude svasta, ali to nije fudbal inace za tehnicare kao sto je Dijabate. Njima je dosta tesko da igraju, jer znamo da kod nas igraju uglavnom cepanice od 2 metra ako cemo relano, najvise ih ima kod nas u ligi. A sta moze takav covek nije sigurno tehnicar, ili brzinac nego kostolomac. Tako da se ne hvalimo i da ne pomislimo da je ovo nesto super za nasu ligu. Eto Bosanska je isto kostolomacka liga ali nema kvalitet.
A

Aliah

pre preko 1 godinu

Oni jos uvek razmisljaju o tituli i nadaju se istoj 😂 Inace, decko je na nestu , steta sto nije u pravom klubu pa da se raduje tituli, ovako u Partizanu mrka kapa,neka pita Natha i Rikarda.
h

hhheheh

pre preko 1 godinu

Iako sam zvezdas, mnogo gotivan ovaj dijabate 🤣
b

brt

pre preko 1 godinu

1600 izjava sa priprema
9

9988877766

pre preko 1 godinu

Dojadili i Bogu i narodu
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Mora se nadoknaditi 0 pojacanja
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa gde su akvizicije tandema Kralj-Cirkovic?!Zasto se svi slikaju uz ovog igraca Ivice Ilijeva?!
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Taj celavi nas ukanalio 2x pritiv svajcaraca prika moj! Ja sam prvi ovde govorio da je najbolji u reprezentaciji dok su me drugi pljuvali..i imao je par tekmi dobrih,ali sve mane je pokazao na SP i uverio sam se da su u pravu bili sto su mi govorili da je los do boga..eto koliko ti prika pikas tu loptu a opet nista ne znas kao ni ja sto je ne pikam!
И

И21

pre preko 1 godinu

Штета што Ераковић није играо, спасио би нас, не бисмо примили 3, већ 5 голова ... И да си пуштен видео би да је Костић крив за 2 гола, а не Павловић
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

@И21 Kao sto pavlovic ne zna,ne znas ni ti. Nema kostic s tim nista! Videlo se da je pavlovic kriv i ne lazimo se! A Erakovic je 2 u glavu za muvu bez glave pavlovica. Ja nisa nikada pomenuo za to da bi neko drugi bio bolji od njegq ali Erakovic bi ga spakovao u dzep i pustio bi ga jednog lepog dana kada i rikarda ubicu mladosti iz lucana itd!
l

lanmii

pre preko 1 godinu

Kod smo kod Pavlovića, Kostić ne igra odbranu i tu Pavlović pogine. Stavi Mladenovića na krilo i Pavlović je miran po toj strani. Nema i jare i pare...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Ni srpski igrači mnogo ne pričaju engleski. Pa srpski igrači jedva i srpski da pričaju.
c

czbg1

pre preko 1 godinu

Skoro nisam citao iskreniji intervju, pa Diabate je decak jos bukvalno, deluje kao bas dobar momak.
e

esex

pre preko 1 godinu

Za nase uslove odlican igrac.nemam problem da kao delija pohvalim nekog igraca partizana..ipak,nas bukari je brzi i bolji.jedino je rikardo bolji od pesica dok je zvezda na svim ostalim pozicijama bolja.problem rikarda je sto ga cuvaju drago i erak pa se u derbijima ne vidi.
S

Stimpy

pre preko 1 godinu

"Mislim da je bolje po mene što je Traore tu, pošto možemo da razgovaramo na francuskom jeziku. Kad sam na Teleoptiku nemam s kim da razgovaram, osim sa njim, jer slabo znam engleski, a ni srpski igrači ga mnogo ne pričaju." - Igras fudbal profesionalno, ogromna je verovatnoca da ces u nekom momentu karijere otici u inostranstvo da igras i ti ne znas engleski 👀 (odnosi se na sve fudbalere koji mastaju o velikim klubovima a ne ulazu u svoje obrazovanje)

Pule

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam,al decko igra odlicno za nasu ligu ,sigurno jedan od boljih u Partizanu trenutno
b

boris small

pre preko 1 godinu

Izgleda kao dobar momak.
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Vodi ga kuci ako je dobar
l

lilip

pre preko 1 godinu

Ma odlični stoperi, vidjelo se na Sp