Dinamo i Lokomotiva hoće Le Taleka

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.06.18. | 11:28

Pišu Francuzi, prenose Rusi

Bio je na korak od Monpeljea, potom je kurs okrenuo ka Moskvi, ali sada se pored Spartaka pominju još dva kluba zainteresovana da kupe Damijana Le Taleka. Francuski mediji pišu, a ruski prenose, da su Lokomotiva i Dinamo zainteresovani za fudbalera Crvene zvezde.

Tačnije, piše se da je igrač imao razgovore sa Monpeljeom, ali da su mu ruski klubovi ponudili veću platu. I da su oba kluba poslala ponudu igraču i čekaju odgovor.

Izabrane vesti

Tačne cifre se ne pominju.

I jeste logično da Le Talek bude sve dalje od Monpeljea koji je juče pokazao interesovanje za Janga Mbivu koji je od 2015. godine član Liona. Francuski tim će tako namiriti svoje potrebe.

A Le Taleku očigledno svi putevi vode u Moskvu. Da li Spartak, ili možda Lokomotiva ili Dinamo, to ćemo tek videti.

Francuz je priznao da ima ponudu iz Rusije. E sada, na koga je mislio, to je misterija i dalje.

Le Talek je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom sa kojom je ove sezone osvojio Superligu i prezimio u Ligi Evrope. Francuz je već igrao u Rusiji u Mordoviji, tako da mu Rusija neće biti nepoznata destinacija.

Njemu preostaje da se odluči gde će nastaviti karijeru, a Zvezdi da mu pronađe zamenu. Do sada su se pominjali Stefan Mitrović, kao i neki štoperi iz inostranstva.

Foto: MN Press


tagovi

Damijan Le TalekLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara