(©Europa League twitter)
(©Europa League twitter)

Dinamo i Totenhem zamenili domaćinstva, Modri ipak dočekuju Pevce u Zagrebu

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 00:17

Neutralni teren otpisana opcija

Ugostiće Dinamo ekipu Totenhema u Zagrebu u osmini finala Lige Evrope. Prepreka nema. Hrvatske vlasti odobrile su dolazak tima iz Londona. Modri će za razliku od Benfike, Real Sosijedada i ostalih ekipa koje su odmeravale snage sa Englezima moći da dočekaju Pevce u Hrvatskoj, a ne van granica svoje zemlje na neutralnom terenu. Ali, nedelju dana kasnije.

Totenhem i Dinamo razmenili su domaćinstva. Žrebom je planirano da se prva utakmica odigra u Zagrebu, no to neće biti slučaj. Zagrepčani i londonska ekipa postigli su dogovor o zameni domaćinstva, a razlog je taj što istog dana u Londonu treba da se odigra i meč između Arsenala i Olimpijakosa.

Izabrane vesti

Tako će se prvi meč osmine finala Lige Evrope između Totenhema i Dinama na Vajt Hart Lejnu odigrati 11. marta, a revanš je na programu 18. marta. I Dinamo i Totenhem su bili ubedljivi u prvoj nokaut rundi. Četa Žozea Murinja je pregazila Volfzberger u dvomeču, a Modri su dva puta slavili protiv Krasnodara i nastavili sa sjajnim izdanjima na evropskoj sceni.



tagovi

Dinamo ZagrebTotenhemLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara