Dirk Šuster, Foto: AFP
Dirk Šuster, Foto: AFP

Dinamo odoleo pred naletima Kajzerslauterna, odluka u Drezdenu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 22:27

Domaćin uprkos inicijativi nije uspeo da postigne gol (0:0), revanš donosi rasplet

Prilika da posle četiri godine napuste treći rang takmičenja i vrate se u Cvajtu bio je povod da fudbaleri Kajzerslauterna duel baraža dočekaju u karnevalskoj stmosferi, međutim fudbalski praznik na stadionu četvorostrukog osvajača Bundeslige okončan je bez pogodaka, te će konačnu odluku doneti revanš na stadionu Dinamo Drezdena.

Član Cvajte koji se bori za opstanak, na gostovanju trećeplasiranom timu trećeg ranga takmičenja nije se previše obazirao na ofanzivu sa očiglednim ciljem da odluku prolongira za utorak kada je na programu revanš meč.

Izabrane vesti

Dominatni domaćin koji je posebno agilan u ofanzivi bio tokom prvog poluvremena tražio je put do mreže Brola, ali napad Kajzerslauterna na čelu sa amerikancem Terensom Bojdom nije uspeo da stekne prednost pred drugi deo dvomeča.

Navijači oba tima kreirali su fenomenalnu amosferu na punim tribinama Fric Valter stadiona, međutim za istu nisu nagrađeni golovima. Uprkos mirnim mrežama oba tima imaju povoda za zadovoljstvo. Sa jedne strane domaćin ne može da bude razočaran igrom, dok je svakako "nula" povoljniji ishod za Dinamo.

NEMAČKA 2 – PLEJ-AUT (PRVI MEČ)

Petak

Kajzerslautern - Dinamo Drezden 0:0


tagovi

NemačkaCvajtaKajzerslauternDinamo Drezden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara