Komentari na vest

Dinamo Zagreb deklasiran na Letni, Borjan primio šest komada (VIDEO)

B

Bane15

pre 8 meseci

Dinamo je kanturina od tima...toliko
L

Logitech

pre 8 meseci

Navikao covek, nista novo.
b

bosko2020

pre 8 meseci

Ne znam cemu se ljudi cude,to je taj Dinamo - ne znam sad koji,kad po meni otisao ti glavni igrac jos prosli puta Orsic i Ademi a sad Livakovic,Ivanusec i Sutalo,najglavniji igraci.Sad novi sto dosli,sve to ustimati,tesko tesko.Jos ako se proda Petkovic.Kontam da ce ipak Hajduk konacno uzeti njima titulu.Generalno su lose odradili prelazni rok,prodavsi sve glavne igrace a kupili za sitne pare neprovjerene igrace.Sve lijepo zaradili ogromne pare,to se ocito nece trositi na velika pojacanja,tako da Dinamo dve tri godine tesko,tesko i kuci a o evropi da ne govorim.
G

Gosthjk

pre 8 meseci

To je taj Dinamo, to je ta sila... Kad nema talije, evo rezultata. E moji vi, na koga se vi ložite. Samo je jedan veliki klub na Balkanu!
P

Plavi10

pre 8 meseci

Ovo je naj bolje sto se moglo desiti Dinamu. Za ovu godinu je budzet zatvoren a u ovoj ligi imaju sanse da se bodova nakupe za sledecu sezonu, a bit ce im lakse i domacu ligu igrati. U svakom slucaju ce bolje proci nego Zvezda kojoj prognoziram 1 bod u grupi.
:

:3

pre 8 meseci

Isto i ja Dinamu predviđam jedan bod u trećerazrednom takmičenju
l

lolol

pre 8 meseci

Kad uđete u LŠ pravite se da ste najbolji klub na Balkanu, kad igrate trećerezredno takmičenje, onda je to super. Da niste ni do toga stigli, opet bi našli opravdanje da je to najbolje rešenje hahaha
P

Plavi10

pre 8 meseci

Dinamo je od raspada Juge najbolji klub u bivsoj Jugi. To pokazuju rezultati, uefa lista, transferi, financije. Zvezda se dici jos osvojenim kupim prvaka, postujem al ta vremena su prosla isto kao da se Splicani hvale sa 3 titule evropski prvaka u kosarci a sad niko i ne zna za njih. Dinamo je ove godine u krizi, al i to ce proci. Sledece godine bi mogo uci direktno u Champions Ligu zato je dobro sto igra ovu najslabiju Ligu, nema bas neki para al mogu se neki bodovi uzeti. A za vase klubove cemo vidjeti, a Zvezda do sad nije odigrala postene utakmice tako da mislim nece bas dobro proci u grupi.
B

Bane15

pre 8 meseci

I?
V

Vamos

pre 8 meseci

Borjaneeeeee, Borjaneeeee, ne znate vi koliko meni ovo znaci!
V

Veljko9

pre 8 meseci

Cestitam prezimenjaku na asistenciji
Л

Лаик

pre 8 meseci

Звезда миљама далеко од свих на овим просторима. Зрињски одиграо најбоље у квалификацијама уколико гледамо коефицијент. Овом Динаму ЛК је мера, као и Чукаричком. Тсц је у небраном грожђу, зависиће доста од жреба. Мада, Ријека игра добро за сад против Лила и то би заиста била сензација.
1

11223344

pre 8 meseci

tsc i cuka 0 bodova u svojim grupama!!!!
u

ustzagonjeuno

pre 8 meseci

Pravice mamica od blata
G

Gost8888

pre 8 meseci

Da u fudbalu ne postoje centaršutevi i korneri Borjan bi bio najbolji golman na Svetu.
s

stigli gosti

pre 8 meseci

i da ne mora bas golman da ispucava gol aut
?

??

pre 8 meseci

Slovan je ocajan klub, a dinamo je svoje odsvirao. Oni ce svake godine biti sve gori, doduse nisu nesto bili ni do sad samo su ih ti transveri cinili nekim klubom.
v

vroom

pre 8 meseci

A mislili da su klasa za Ligu Sampiona, nisu ni za LE....dobro je da u grupe LK upadaju direktno posto bi i taj baraz izgubili....
d

dzg1986

pre 8 meseci

I bolje da je ovako, nego se sramotiti sa ovakvom igrom u lp ili le, ovako barem imamo sanse za napraviti dobar rezultat u kl!
G

Gost1324

pre 8 meseci

Ma sjajno je sto ste primili 4 komada od ipak prosečnog tima Sparte..............