Diogo Žota, noćna mora Nikole Milenkovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.03.21. | 21:31

Portugalija deprimirala Srbiju u prvom poluvremenu

Diogo Žota je za nešto više od pola sata igre na stadionu Rajko Mitić postao prava noćna mora Nikole Milenkovića. Štoper Fiorentine ponovo je izgubio iz vidokruda svog igrača, koji naglo ubrzao pri ulasku u šesnaesterac i iskoristio još jedan perfektan centaršut svojih igrača. Ovoga puta Sedrika Soaresa.

Portugalci su prvo poluvreme učinili potpuno deprimirajućim za selekciju Dragana Stojkovića Piksija, pošto imaju apsolutnu kontrolu meča i dešavanja na terenu. U tome prednjači fantastični Bernardo Silva, koji je i kod drugog gola potpuno sakrio loptu od svojih čuvara, uposlio Sedrika, koji je pefektno centrirao i pronašao Žotu. Milenković je ponovo kasnio, bio je predaleko od svog čuvara, koji je na delu još jednom demostrirao vrhunsku snalažljivost u protivničkom šesnaestrcu.

Izabrane vesti

Diogo Žota je kompletnu utakmicu između Portugalije i Azerbejdžana u Torinu presedeo na klupi za rezervne igrače. Iskusni Fernandno Santos mu je sačuvao energiju za meč u Beogradu i to je skupo koštalo Orlove u prvom poluvremenu.



tagovi

Diogo ŽotaNikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara