""
""

Direktor Borca se nije uzalud nadao - verovao je u boj Zebri za Čačak

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.05.17. | 19:14

"Čačani su odložili fenjer. Sledeće sezone se borimo za Evropu pored Morave", kaže Ivan Stevanović, direktor FK Borac

Živci su pucali, Čačak ih je čekao, a oni su vojevali u Surdulici. Gledalo se sa Morave ka Gornjem Milanovcu i to ne za džabe. Metalac bi smazao komšije da se Borac nije pokazao dostojno protiv Radnika. Surdulički remi 2:2 i pobeda Metalca behu dovoljni. Borac se spasao, a Metalac potonuo.

Izabrane vesti

Tim povodom Mozzart Sport priča sa Ivanom Stevanovićem, direktorom FK Borac.
"Gledajte na to kako želite,ali ovo sam i očekivao i to ne po funkciji, već po kvalitetu tima. Na tome smo svi radili. Zahvaljujem se Slobodanu Iliću, Milisavu Markoviću, i naravno Miloradu Kosanoviću, Vladimiru Stanisavljeviću i Mladenu Dodiću koji je deo velikog sportskog srca ostavio u Čačku. Ne, to nije sve, tu je ključnu ulogu odigrala i ekipa ljudi. Spomenuću vam neke... Ljubišu Dmitrovića, Borčevu staru školu,Mihaila Pešića Kaparu, Milanka Heletu, Stevanić Miloša i našeg Krivokuću. Naravno, bitno je da napomenem pomoć odredjenih privrednika iz našeg grada, ljudi iz gradske uprave i Miluna Todorovića koji je s ponosom nekada nosio dres zbog koga smo svi ponosni", u jednom dahu opijen remijem vrednijem od pobede za Mozzart Sport priča Ivan Stevanović, a onda puca verbalni penal u srca Čačana.

"Sledeće godine ne nosimo fenjer. Tu vam dobar stojim. Igramo za Čačak u Evropi, ne za goli život", veliko je obećanje Ivana Stevanovića izrečeno za naš portal i fudbalsku Srbiju.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MOZZART Sport)


tagovi

Borac ČačakIvan StevanovićMetalacMilun TodorovićRadnik SurdulicaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara