Haland (© Reuters)
Haland (© Reuters)

Direktor Borusije kao da je pao s Marsa: Na vreme smo prodali Halanda!? Sad imamo deset raziličitih strelaca

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 10:50

„Njegov transfer je postao opterećenje za ceo klub“, smatra Sebastijan Kel

Kako dotakne loptu tako je pošalje u mrežu. Bilo da igra u Salcburgu, Borusiji, Mančester Sitiju ili reprezentaciji Norveške, Erling Haland godinama dokazuje da je jedan od najuzbudljivijih mladih fudbalera na svetu. Bez obzira što ima fantastične brojke, na Vestfalenu su jedva čekali da mu vide leđa, jer su smatrali da je snažni naadač postao tema koja toliko zaokuplja sve u klubu da sprečava njegov dalji razvoj.

Ovog leta pristali su na 60.000.000 evra obeštećenja Mančester Sitija, kako je Haland krenuo u novoj sredini lako bi moglo da bude još 40.000.000 na osnovu raznih bonusa, međutim, izgleda da nije samo do novca, nego i psihološkog faktora, pošto Nemci nisu mogli da trpe da se neko postavi iznad kluba, kao što su ocenili da se poneo mladi špic u završnici prethodne sezone.

Izabrane vesti

Koliko god celili Halanda i poštovali sve što je uradio u našem dresu, pred kraj njegovog boravka transfer je postao opterećenje. Kako za svlačionicu, tako i za klub u celini. Uopšte, za čitao okruženje, samo se o njemu pričalo. Tajming prodaje je bio pravi, kako za nas, tako i za Siti. To dokazuje činjenica da je prvih deset golova za nas ove sezone postiglo deset različitih fudbalera“, podseća Sebastijan Kel, sportski direktor Milionera.

Njegova izjava jeste tačna, ali posle Halandovog uverljivog početka u Premijer ligi i Ligi šampiona deluje kao da je pao s Marsa, jer Erling nemilosrdno trese mreže, dok Borsija nije baš toliko konstantna.

Voleo bih da smo bili sigurni u odlazak Halanda nešto ranije. To pitanje je na neki način ograničavalo nešu pripremu cele ove sezone. Opet, bez Ertlinga smo u mogućnosti da verujemo ostalim fudbalerima“, dodao je Kel.

A Haland ima veće deset golova kraj svog imena otkako je u ekipi Pepa Gvardiole.


tagovi

Erling HalandMančester SitiBorusija DortmundSebastijan Kel

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara