Komentari na vest

Direktor Maribora otkrio: Zvezda hoće našeg levog beka

h

hyrhyr

pre preko 2 godine

Ma koji bre bek Maribora, ako vec uzimamo bekove iz Slovenije, bolji je levi bek i vise vredi Olimpije Mihael Pavlovic ima 20 godina i istice mu ugovor na leto, levi bek. A desni dobro poznat nama, hteo ga je Partizan ali nisu mogli do njega. Boaci desni bek 22 godine, istice mu ugovor takodje na leto. On je dobro poznat, inace brz super ofanzivan, treba mu jaca liga da se razvija, a znamo da je igrace Partizana prolazio kao na motoru, kad su igrali na pripremama protiv njih. Ako Zvezda stvarno hoce kvalitet dokazan onda levi bek Vitorije Gimaraes 26 godina, ugovor istice na leto, sto je dobro i mozemo do njega inace bi tesko zbog cene. Zaboravio sam mu ime, ali i za vece pare nece moci da nadju boljeg beka od njega, ali bukvalno celu levu stranu pokriva i moze da igra od beka do krilnog napadaca po levoj strani...Od mene dosta skautinga kao navijaca nek me potraze ako im trebam, ali ako me se sete sete meni je ovo bila duznost.
g

gtrt

pre preko 2 godine

Ovaj vredi oko 500th za 250 do 300 th da dobiju i da cukore. Najskuplji igrac lige im vredi 1 milion evra i to je onaj Ivanovic iz Partizana sto je bio rezerva rezerve. Tako da mozda nadjes nesto valjano po niskoj ceni u Sloveniji
E

Ej

pre preko 2 godine

Murin bek je bolji,suler alkos teski...
3

3579

pre preko 2 godine

И даље настављамо довођење по принципу: ко добро одигра једну утакмицу против нас, купујемо га. Не треба нама скаут служба.
N

Nemoj tako...

pre preko 2 godine

Ako je šta deficitarno na fudbalskom tržištu,onda su to bekovi.Gajić i Gobeljić su godinama u Zvezdi,tolike pripreme,treninzi i utakmice i...Centaršut na tribine,zaluta na terenu,polomi čovjeka pri rezultatu 4:0 na sredini terena.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Ako Zvezda kupuje igrača na osnovu jedne utakmice, onda im skauti i ne trebaju. U tom slučaju dobro su i pogodili do sada sa pojačanjima. Dok je svojevremeno Arsen Venger vodio Arsenal lično sam slušao jedno njegovo gostovanje u nekoj sportskoj emisiji, u kojoj je izjavio da od skauting službe traži 30 snimljenih utakmica za svakog igrača kojeg mu preporuče, i sve ih odgleda, pa donese odluku da li mu je potreban, odnosno da li je vredan kupovine.
y

y5656

pre preko 2 godine

I dok on tako ceka drugi pokupe sta valja, zato i nije osvojio nista skoro. Ovi nasi su strucnjaci savremeneog kova vide na jednoj utakmici dal valja ili ne. Za 30 utakmica on ce vec biti prodat u drugi klub. Tako se to radi kratko ali ubitacno
B

Biće nešto

pre preko 2 godine

Konačno jedna lijepa vijest, mada mi se svidjela ideja sa Radulovićem.Nadam se da će se obistiniti,baš nam treba.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Dobar bek, a i Rodic bi imao pravu konkurenciju. Kad igrac ima zdravu konkurenciju i on se vise trudi. Siguran sa da bi dovodjenjem ovog igraca Rodic povisio lestvicu svog ucinka.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Šta fali Rodicevom nacinu igre? Problem je samo sto nema zamjenu i umori se, ali se vidi na njemu da daje poslednji atom snage. Ovaj će mu biti zamjena.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

А где би играч који је стандардан у марибору, дошо у звезду да седи на клупи са 27 год. Ништа од тога нема
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Idu po tribinama, hotelima i raspituju se! Večera za večerom!
M

Malj

pre preko 2 godine

U 19 utakmica 5 golova, ovaj za dionija tata
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Dovedite Ristica I zavrsite posao !!!
B

Bilmaz

pre preko 2 godine

A zašto bi Ristić hteo da se vrati u srpskom fudbalu molim te objasni?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Pa za 500.000 nije tolko skup ali naspram Rodica nema ni brojke do sad.
a

al najozbiljnije

pre preko 2 godine

bilo bi mnogo lakse a i interesantnije da pisite za koga zvezda nije zainteresovana