Komentari na vest

Direktor PSŽ-a pobesneo na Real: Prestanite! Ne poštujete nas, ne možemo više da vas tolerišemo

x

xexexexe

pre preko 2 godine

place jer zna da vodi izgubljenu bitku... ;-)
j

juve

pre preko 2 godine

Leo je malo nervozan kad se spomene Mbape. Sve su to budale i perez i arapi i mbape, cirkus
ш

шуми

pre preko 2 godine

Дал ико на свету поштује псж
N

Nikmik

pre preko 2 godine

I jednima i drugima želim sudbinu rendžersa. Kada katarani odu iz PSG ugasiće se, a kraljević će proći gore od barse žive od kredita nekada se iti krediti moraju vratiti
H

Haos

pre preko 2 godine

Na stranu to sto vas real ne postuje nego Ren sto vam uradi pa stvarno smisla nema. Znam da je city ogolio vašu snagu i timski duh i da ste ga sasvim slučajno pobijedili. Nego crni ren je samo naišao na raspad od sistema i demonstrirao takvo nepoštovanje prema vama da vam se svi slatko smiju.

Badr-Hari

pre preko 2 godine

A inače ko pomene da mu stiže igrač iz PSG-a i/ili razgovara sa tim igračem o dolasku taj 'ne poštuje' PSG? 😁 'Ajd' dobro, ali sam opet u nedoumici da li je 'poštovanje' ćutanje ili odustajanje od igrača PSG-a pre nego što ti i padne na pamet da ga dovedeš?
G

GosttsoG

pre preko 2 godine

Ne gotivim ni jedne, ni druge. Snobovski klubovi koji misle da se sve kupuje novcem. Florentino Perez koji piša po sirotinji i priča o osnivanju Superlige, sve da bi bogati bili još bogatiji i veći, a siromašni još siromašniji i manji, i onda se desi Šerif iz Moldavije koji ih tuče u sred Madrida. Gospodine Perez, gospodo šeici iz Pariza, fudbal ne postoji zbog vas, već zbog nas, zbog publike. Ne možete novcem oteti fudbal od naroda. Zbog toga, želim vam što više susreta sa šerifima, jer se ponašate kaubojski.
F

Florentino

pre preko 2 godine

Ahhahaha sprda se Real sa njima jahahhahaha
B

BH

pre preko 2 godine

Aha ,a vidi ko se sprda s realom usred Madrida,mali Sheriff
M

Mareencee

pre preko 2 godine

Kada vi radite to svima pre svega Vajnaldum Mesi Hakimi Donaruma, kada preko avetskog prvenstva imenujetr Nejmara za ambasadora i sam sebi covek uplacuje 222 mil sto je apsolutno protiv svih pravila lepo, a sad kad vam stane na crtu najveci klub u istoriji i najmocniji predsednik jrdnog kluba na planeti kukate... Lako je jebat Barsu u dugovima i Inter u dugovima i otimati im najbolje igrace, izadji muski na crtu Perezu i Realu bez kukanja....
H

Haos

pre preko 2 godine

Izasli su Al kratkih gaća. Stari lisac perez sve sto mu se nađje na put zna okrenuti naopačke Al u svoju korist. Onako muški. Možeš da ga ne voliš Al moraš da ga postujes za sve sto radi. Kralj je živ.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Prvi put imaju igraca koji vredi u evropi a ima malo godina pa se bune sto hoce u veci klub
A

Au sine

pre preko 2 godine

Ti očigledno nisi gledao Ronaldinja i Leonarda...
A

Au brt ljudi

pre preko 2 godine

Za Mesija nisu pominjali sve dok nije zvanično Barsu napustio. A Anćeloti i Benzema ga otvoreno vrbuju.
P

Pola

pre preko 2 godine

Spominjali su Messia jos prosle godine. Nemoj pričat gluposti.
P

Pa spominjali

pre preko 2 godine

Su da je vrh igrač i da bi voleli da igraju sa njim. A ovde za Mbapea govore kao da je njihov,a on jos pod ugovorom sa drugim klubom.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

E bas mi je drago,nisam navijac ni Reala ni ovih iz Pariza,ali ako neko moze da im stane na put,onda je to Perez.Kad oni daju sakom i kapom,i uzimaju igrace drugim klubovima ispred nosa,kao Vajnalduma Barsi ili Dolarumu Milanu,onda je sve ok,a kad njih neko zajebava,onda nije korektno.Mogu imati kolko hoce para,isto ko Siti,ali velicinu Reala,Milana ili Junajteda,mogu samo da sanjaju...
A

Alex55

pre preko 2 godine

Uzeli su Vajnalduma Barsi ispred nosa? A šta je trebalo da urade, da odustanu od njega zato što ga Barsa hoće? Uzela je i Barsa njima de Jonga ispred nosa, ako ćemo se služiti tom glupom logikom. Hteli su Vajnalduma, ponudili mu veću platu nego Barsa i to je to. Donaruma je mesecima odbijao da potpiše ugovor sa Milanom, jasno je bilo da želi da ide, nije ga niko "oteo". Nije stvar u tome što Real hoće Mbapea, već što svi, od igrača preko trenera pa sve do predsednika daju izjave u kojima otvoreno hvale Mbapea i ističu da će igrati za njih. A tako pričati o tuđem igraču je nepoštovanje tog kluba. PSŽ to nije radio ni sa Mesijem, ni sa Vajnaldumom, ni sa Donarumom. Čak ni sa Nejmarom onomad. Tako da postoji velika razlika.
p

plastikara

pre preko 2 godine

Ni psž ne poštuje ostale klubove pa nikom ništa, sad kad je naišao neko jači sad kmeče
G

Gost10

pre preko 2 godine

Hahaha a sta su jazavci izjavljivali za Messia, od predsjednika do igraca. A kad je obrnuta situacija onda je upitanju nepostivanje, a brisite plastikaneri