Milan Đuričić (©FK Radnički)
Milan Đuričić (©FK Radnički)

Đuričić: Samo me zanima da Radnički igra dobar fudbal

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.10.20. | 14:10

„Cilj kluba je da bude među prva četiri“, kaže novi trener Nišlija

Posle tri godine na starom mestu. Milan Đuričić od danas je zvanično ponovo trener Radničkog iz Niša, koji se pre nekoliko dana rastao sa Radoslavom Batakom.

Đuričić je već odradio prvi trening sa ekipom, a potom je održana njegova promocija na Čairu.

Izabrane vesti

Radnički je sada u mnogo drugačijoj situaciji nego što je bio pre tri godine kada sam radio ovde. Situacija je daleko bolja, klub je stabilan i organizovan i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da ga preuzmem. Za mene je Radnički izazov“, poručio je Đuričić.

On je dodao i koji su njegovi, a koji klupski ciljevi za naredni period.

Igrače uglavnom poznajem i neće mi biti teško da ih uvedem u svoj sistem. Jedina moja poruka je bila da je tim najvažniji. Ne želim ništa da obećavam, jedina stvar koja me zanima je da Radnički igra dobar fudbal. Imamo mogućnost da u Kupu Srbije dođemo daleko i daćemo sve od sebe da iskoristimo tu priliku. Što se tiče prvenstva, cilj kluba je da se bude u prve četiri ekipe na tabeli. Radnički je na tom planu malo zaostao, ali smatram da borba tek sledi i da imamo više nego dovoljno vremena da se ravnopravno upustimo u trku“.

Novi trener Radničkog će debitovati protiv Napretka u Kruševcu, a potom će dočekati Partizan, u kojem je Đuričić do kraja prošle sezone radio kao pomoćnik Sava Miloševića.

Mi ćemo u svakom meču ići na pobedu. Nema sentimentalnosti. Meni je u Partizanu bilo lepo, uradili smo ozbiljne stvari, pre svega u Evropi, ali ja sam sada trener Radničkog i učiniću sve što je do mene da mi tu utakmicu rešimo u svoju korist“, podvukao je Milan Đuričić.


tagovi

Milan ĐuričićRadnički NišSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara