Komentari na vest

Dnevnik Atletikovog uspeha: Čolov DNK, gromada Savić, Pistolerov začin, anđeo i demon Korea i MVP Ljorente

M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Suarez i Oblak su iskovali ovu titulu Ljorente,Korea,Koke,Saul odani vojnici,nemoj Savica da spominjes da Colo ima na tom mestu Kulibalija ,Oblak bi primao gol na svakih 10 utakmica mozda... Sve derbije su pogubili,sevilja ,real,barsa,ali sve male tekme dobili ...iskoristili barsinu tranziciju...i realovu nadmenost.... Svaka cast Colo.
V

Vosa le

pre gotovo 3 godine

Sta pricas ti?Koje sve derbije izgubili?Barsu i Sevilju su pobedili kuci,sa Realom neresno kuci,dobili oba puta Sosijedad,Valensiju,Viljareal u gostima.
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Svaka im čast na tituli, ali realno da su imali kikseva, da su Real ili Barsa imali malo više kontinuiteta u drugom dijelu sezone, drugačije bi se zavrsšilo.A to da Atletiko gine, gine i zaslužili su sa ovakvom konkurencijom.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

da ove godine nisu osvojili ne bi nikad ni osvojili.I Barsa i Real su imali mnogo oscilacija .Sto se tice Savica jedan od nasih retkih igraca da nije menaderska prevara i da zasluzuje ugovor koji ima
S

Stara kuka

pre gotovo 3 godine

Koja bezveze prica,da nisu sad ne bi nikad.Pa kako uzese ukupno 11 titula u istoriji,u poslednjih 7 sezona dve plus jednom i vicesampioni.Inace Oblak mozda i najbolji golman sveta a Markos Ljorente izrasta u vrhunskog igraca.
J

Jarchevina

pre gotovo 3 godine

Tri igraca su uzela titulu za Atletiko ove sezone Oblak,Suarez,Llorente. Tim redoslijedom.
F

Fabri

pre gotovo 3 godine

oborili me ove sezone za dobre pare ali opet mi je drago, posebno zbog Suareza. Antifudbal kako bi neki rekli im je doneo rezultate zadnih par sezona, nisu imali srece u finalima LS ali Colo pored svega pokazao da je jedan od jaboljih trenera zadnjih 20ak godina, od prosecne ekipe ih doveo u sam vrh fudbala
2

2014.

pre gotovo 3 godine

u finalu ls nisu imali srece ali su zato 2016. pokradeni kao nikada u istoriji u finalu ls real da gol iz ofsajda cistog i samo zahvaljujuci tom golu mec ode u produzetke neki slabo pamte ali ja ne real je smrad fudbalski jedini tim koji je va finala ls dobio zbog ofsajd golova racunam i mijatovicev lazni ofsajd gol smrt realu
E

E!

pre gotovo 3 godine

Atletiko ocajna ekipa ljudi sampioni Spanije u onom dvomecu sa Celzijem su izgledali kao ekipa sa dna tablele, opao kvalitet u spanskom fudbalu drasticno.
1

1914

pre gotovo 3 godine

Taj Atletiko kada je bio 5 u Spaniji sa Falkaom razvalio Celzija u finalu Super kupa Evrope 4:1.Onda su ih pocepali u Engleskoj godinu dana kasnije 1:3 kada je Dijego Kosta objasnjavao neke stvari.Tacno je da ih je Celzio oducio od fudbala ove godine,ali Atletiko je tada bio u ocajnoj formi a Celzi promenio trenera i doveo Tuhela.Ne gleda se samo nekoliko meceva vec cela sezona.Da su smesna ekipa nisu,a tek ce biti jaci ako dodje Martinez iz Intera kako se prica.Skockace to Colo.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Istorija se ponavlja Atletiku sa Barsinim poklonima. 2013 su im dali Davida Vilju koji je i dalje bio na vrhunskom nivou, uzeli titulu sa njim. i sada im dali Suareza, isto im urucili igraca koji im je doneo titulu. Kaze Colo juce, volim Barsu, oni rade odlican posao za nas.
G

Gost976

pre gotovo 3 godine

I najzaslužniji Jan Oblak
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Koji hvalospevi. Ekipa koja je uspela da prospe 15 bodova prednosti. Osvojili titulu samo zato sto je sudija na mecu Real - Sevilja ostetio Real za 2 boda. To je jasno svima.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Navikao je Penal Madrid da dobija barem jedan penal po utakmici, ali sada ce to guranje malo teze da ide zbog VARa. U ovom konkretnom slucaju je igrac Reala igrao rukom u svom kaznenom.
m

magnus

pre gotovo 3 godine

ako je cela sezona propala zbog jedne sudijske odluke, problem nije u sudijskoj odluci
L

Likling

pre gotovo 3 godine

Sta ti je fudbal i kako se stvari menjaju. Drago mi je zbog Atletika, narocito zbog Suareza, verujem kao i mnogima. Fudbal u Spaniji jeste u ogromnom padu, ali to se menja strahovito u fudbalu. Secam se sezone 2006/07 kad je Real osvojio titulu golom pokojnog Rejesa sa jedva osvojenih 76 bodova. Ispali i Barsa i Real u osmini finala LS. Najcrnja sezona Spanskog fudbala u poslednjih 50 godina. Izvukla malo Sevilja jer je osvojila Uefa kup, tj. ligu evrope. I posle samo godinu dana se toliko podignu i naprave verovatno najvecu dominaciju ikada. Kako klupski, tako i reprezentativno. Ali tada su imali rekao bih ozbiljniji i zdraviji sistem u fudbalu. Akademije su jos izbacivale najvece majstore. Transferi su bili pametniji. Videcemo. A Atletiku sve cestitke.
М

М21

pre gotovo 3 godine

А вероватно најважнији човек у последњих месец - два Караско ? Њега ко шиша, очигледно
K

Klazimodo

pre gotovo 3 godine

I pre svega sudije, koliko su im samo bodova doneli, narocito u tesnim pobedama Atletika.
E

Elninho

pre gotovo 3 godine

Svakako dobra odbrana,plus igrju italijansku taktiku.Realno kada se forma tokom cele sezone pogleda apsolutno zasluzeno.