Tomaš Souček, fudbaler Vest Hema (©Reuters)
Tomaš Souček, fudbaler Vest Hema (©Reuters)

Do mesta u avionu za Katar možete uz pomoć Vest Hema i Fajenorda, koji donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.04.22. | 10:47

Nigde nećete naći veće

Liga šampiona je iza nas, danas je vreme za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Traže se finalisti u ova dva takmičenja, na programu su prvi mečevi polufinala. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, spremili su dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Vest Hem protiv Ajntrahta u Ligi Evrope, odnosno na Fajenord protiv Olimpik Marselja u Ligi konferencije.

Najveće kvote na svetu mogu vam pomoći da se ukrcate na Mozzart avion za Katar i posmatrate uživo meč Srbije i Brazila krajem novembra.

Izabrane vesti

Sve je bacio Vest Hem na Evropu. Jasno je da kroz Premijer ligu ne može do Lige šampiona, ali zato ako osvoji ovo takmičenje... Istina, na putu mu stoji vrlo opasni Ajntraht, predvođen Filipom Kostićem. Nemci su u prošloj rundi nadigrali i zasluženo eliminisali Barselonu, što je dovoljno upozorenje po Čekićare. Vest Hem na domaćoj sceni nije pobedio na poslednje tri utakmice, ali je zato pre dve nedelje lako eliminisao Olimpik iz Liona. Izabranici Dejvida Mojesa su posebno opasni kada igraju pred svojom publikom - na Olimpijskom stadionu su izgubili samo jednu od poslednjih 11 utakmica. U tom periodu su ostvarili sedam pobeda i tri remija. Da prvi meč može da bude ključan u borbi za finale pokazuje i forma Ajntrahta kada igra u gostima. Jer, frankfurtski Orlovi su izgubili samo dve od poslednjih 10 utakmica van svog stadiona u svim takmičenjima. Naravno, trijumf nad Barselonom na Kamp Nou (3:2) im je najznačajniji uspeh.

FAJENORD - OLIMPIK MARSELJ (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,25

Još jedan zanimljiv susret ekipa koje su u dobroj formi. Od poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima Fajenord je pobedio na sedam, a kod kuće ne zna za poraz od 15. januara i meča sa Viteseom. Od tada je bio domaćin na osam mečeva, uz učinak od pet pobeda (jedna od njih protiv Partizana sa 3:1) i tri remija. Olimpik Marselj je s druge strane već pregurao jedno vrelo gostovanje u četvrtfinalu, na Tumbi je savladao PAOK sa 1:0 i eliminisao je Grke sa zbirnih 3:1. Olimpik je u nestvarnoj seriji dobrih rezultata, trijumfovao je na 10 od poslednjih 11 mečeva, zaključno sa gostovanjem Remsu (1:0) u nedelju. Jedini tim koji ga je savladao u tom periodu je PSŽ, sa 2:1. To mu je ujedno bio jedini poraz na gostovanjima na poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima, u tom periodu ima još sedam pobeda i jedan remi. Jedini francuski tim koji je bio prvak Evrope je gostovao u Roterdamu 1999. godine, tada je poražen lako sa 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara