Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Dobre vesti za crveno-bele: Pavkov spreman za Radnički

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.02.22. | 18:35

Centarfor ponovo u punom trenažnom procesu

Milan Pavkov je golom u 16. minutu načeo Čukarički i najavio pobedu (3:0) Crvene zvezde na prolećnoj premijeri, međutim ubrzo potom je zbog povrede glave morao da napusti teren. Mesto golgetera crveno-belih zauzeo je Rišairo Živković, a gorak ukus zbog peha centarfora, ublažili su pogoci Ohija i Dragovića kojima je branilac titule overio nova tri boda na svom kontu.

Usledili su lekarski pregledi, a nakon što je ustanovljeno da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, visoki napadač se uz nekoliko šavova na glavi vratio u trenažni proces. Uz fotografije Pavkova sa današnjeg treninga klub iz Ljutice Bogdana potvrdio je da je centarfor ponovo u konkurenciji za tim i da će biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću već za predstojeću zaostalu utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša.

Izabrane vesti

Utakmica sa Nišlijam zakazana je za 16. februar na stadionu Rajko Mitić od 17 časova, a Radnički u Beograd stiže nakon poraza od Partizana (0:2) na Čairu. Kobni po Nišlije na prvom zvaničnom izazovu u 2022. godini bili su Rikardo Gomeš i Slobodan Urošević.

Pavkov je u aktuelnoj sezoni upisao minute na 23 zvanična duela i postigao deset pogodaka, a o njegovom inostranom transferu govorilo se nedeljama, međutim nije došlo do realizacije. Korpulentni centarfor našao se na radaru ekipe iz MLS lige koja je nudila sedmocifreni iznos, a bio je i na listi želja klubova iz Evrope i Azije. Ipak, usled prodaje Marka Lazetića, rukovodstvo Crvene zvezde nije bilo spremno da se odrekne drugog napadača u zimskom prelaznom roku, a činjenica da je ostao na Topčiderskom brdu očigledno se nije negativno odrazila na golgetera koji je učinak popravio već protiv Čukaričkog.



tagovi

Milan PavkovFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara