Komentari na vest

Dočekasmo Zlatnu decu!

P

PeraV

pre preko 1 godinu

Jaci smo od Hrvata, njihovo je vreme proslo a nase doslo.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Какве везе има да ли смо јачи од Хрвата. Иако мислим да нисмо, свакако не треба да се упоређујемо.
N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Nasa reprezentacija ima kvalitet u to nema nema nikakve sumnje. Takodje Piksi ih je vodio na izvanredan nacin. Dobra stvar je i sto pripreme kratko traju. Nece imati vremena da se medjusobno posvadjaju. Sto je krasilo sve reprezentacije u nasoj istoriji. Takodje dobroj atmosferi pridonosi i odlicna odluka selektora da ne zove padobrance iz Zvezde i Partizana da bi se prodali, vec je zvao samo momke koji su izneli sav teret kvalifikacija. Sve u svemu Piksi to vodi na izvanredan nacin. E sad Mundijal je lutrija, jedan losiji dan i ides kuci. Kako god bude i da budu 4. u grupi ja sam zadovoljan samim plasmanom na Mundijal, jer to je samo po sebi veliki uspeh.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Samo fali "as Kristal Palasa"! Salim se malo. Prvi potez koji je Dragan Stojkovic uradio bio je teranje iz reprezentacije "asa Kristal Palasa". Ostalo je istorija. Zato je Piksi veliki. Covek je odmah video ko ne zna da igra i to je javno rekao na konferenciji svim novinarcicima koji su doticnog godinama gurali i pisali hvalospeve o njemu. To mi je bilo toliko iritantno da nisam mogao da verujem sta citam. Onda je dosao Piksi i postavio stvari na svoje mesto. Nemam nista licno protiv Luke Milivojevica, da me neshavtite pogresno, on je normalan decko. Ali kad on igra za reprezentaciju to moji zivci ne mogu da izdrze. Uvek potez vise. Sporo otkrvivanje, netacan pas, usporavanje igre, neinteligentni faulovi. Jednom recju, decko nezna. Jos jednom hvala Piksiju sto ga je oterao. Ostali igraci sredine terena su prodisali cim je on sklonjen. Mogu da mislim kakva je to kazna igrati sa nekim na sredini koji nema osecaj za igru. Sergej i Tadic su izgubili vise zivaca sa njim nego ja gledajuci to na televiziji.
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Да не зна да игра не би играо Премијер лигу.
G

GostRadee

pre preko 1 godinu

A šta su Hrvati osvojili? Bitno da se busaju u grudi, a nikad nijedan trofej nisu uzeli. Srbija ima i Kup Šampiona u klupskom fudbalu i orliće. Hrvati 0, nebitna sporedna reprezentacija.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Druze, gdje nadje Hrvate da komentarises u ovom tekstu? Kakve oni imaju veze s ovim? Svasta. Ono kad se covjek ne moze radovati svome nego mu vise u zivotu znaci da pljuje po drugima. Znam da je bio rat, ali bio je prije tog rata i Drugi svjetski rat, pa prije njega Prvi svjetski i tako dalje i tako dalje... dokle mislite nositi u sebi tu mrznju? Moja pokojna baka je prezivila Jasenovac, pa je opet naucila da se raduje zivotu i bude ponosna na sebe i svoje, a ne da samo zlopamti.
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Sta ovaj vikipedija autor pise ???? U Zvezdi 91 i Cileu su 80% igraca bili Srbi!!!!
B

Bobadilja 91

pre preko 1 godinu

Sabandazovic, Marovic, Juric, Kaludjerovic, Najdoski, Belodedic, Savicevic, Prosinecki, Pancev. Este mi dobro cuvari pravoslavlja? Sta kaze Terza Srbenda? Hoce li Dejo, Piksi i Vidic dobiti blagoslov da popiju kafu na Marakani? Zna li se sta? Mozda da odu na pricecse kod Prve Usne Srbije i da im DS oproste grehe...
Г

Гост442

pre preko 1 godinu

Не треба ти Википедија. Из екипе, која је 1991. постала првак Европе само Роберт Просинечки и Рефик Шабанаџовић нису били Срби, а условно можеш да узмеш Панчева и Највовског, мада ко је једном био у данашњој Северној Македонији, зна какав је однос православац са тог подручја према Србима. Прича о Дејо, Марковићу и Душку у том времену да нису Срби је вређање интелигенције, а још веће би било када Михајловића, Белодедића и Тошића неко не би рачунао у Србе јер нису рођени у централној Србији. У реду је потреба да се задовољи тржиште клађења и неки полотички захтеви, али истина је да су Срби 1991. били прваци у фудбалу
S

SotirZvaniDjubre

pre preko 1 godinu

Realno ako sad nesto ne napravimo ne znam kad cemo. Po meni imamo sve, najvaznije HEMIJU. Fudbalski, brzinu u Kosticu i Radonji, kreaciju u Tadicu i Sergeju, realizaciju u Mitru, Vlahu, Jovicu, pristojne golmane, mozda je odbrana malo tanja ali i tu imamo igrace koji nadolaze i sto je vaznije veliki su borci, selektora koji zna sta radi i ima autoritet, klupu koja itekako moze da pomogne, plus ova generacija se jako dobro poznaje, dugo igraju zajedno i za razliku od proslih generacija osvajali su nesto, imaju taj mentalitet pobednika. Ako pogledamo dalje videcemo da su skoro sve najvece reprezentacije u padu, nema super timova, svi imaju neku manu, svima nesto fali i po meni sa svima moze da se igra, čak i sa Brazilom, tako da uz malo srece ne bi me čudilo da odemo jako daleko. Srećno Orlovi obradujte nas kao nikad do sad!
G

Gost65231

pre preko 1 godinu

Morate znati da su Mihajlo Ristic i Luka Jovic otpali sa spiska tad zbog povreda. Niti su pripadali drugoj generaciji ili slicno. Informisite se prvo pa pisite. Da je isao Luka Jovic bi bio prvi spic te ekipe.
A

AaLllll

pre preko 1 godinu

Nisu bili povredjeni nego ih zvezda nije pustila.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Jović nije otpao zbog povrede nego mu Terzić nije dao da ide jer navodno je išao na sređivanje zuba.Inače bi bio starter i prvi špic.
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Jović nije otpao zbog povrede nego mu Terzić nije dao da ide jer navodno je išao na sređivanje zuba.Inače bi bio starter i prvi špic.
B

Bzvz

pre preko 1 godinu

Jesmo osvojili, ali iz prilozenog se vidi barem po igračima koji su debitovali da je to jedno od najslabijih Mundijalita. Ne umanjujem uspeh, ali činjenica od tolikog broja igrača samo 3 Brazilca da su uopšte debitovala, a samo Jesus se izborio koji na to prvenstvu nije ni bio glavni igrač Brazila, nego onaj što nam je dao gol mislim da je posle u Mančesteru bio, debitovao i nestao sa fudbalske mape. Opet je to Svetsko za igrače koji treba da predju u prvi tim. Od naših 8 moze se reći da su top igrači SMS i ovaj golman mada je neozbiljan, moze on još da napreduje. A i od ove naše reprezentacije samo nam je napad dobar, Mitar nas je izvukao iz skoro svih utakmica u kvalifikacijama, protiv Iraca, Azera, a i onaj poništeni gol Ronaldu. Tako da naši nek se spremaju za Švajcarce koji su tvrde, koji su nam ostali duzni, za Brazil nemamo šanse. Uz malo sreće do druge faze.
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

Toplo ti preporučujem da ne gledaš Srbiju na prvenstvu, jer takvi ljudi kao ti, su ozbiljne ljige u životu.
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Samo su 3 Brazilca debitovala posto nisu mogli da osvoje to svetsko. Da su osvojili mozda bi ih bilo 5,6 kao u nasem slucaju. Osvijili smo svetsko tada I skoro svaki da bio prodat u Jacem klubu. Uspeh se ceni majstore…mogao bi ti da navijas za krvare koliko ja vidim
m

medjed

pre preko 1 godinu

Ono kad te nadimak najbolje opisuje - bzvz lik....
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Uz to Radonja i Sale su igrali s tim generacijama , Jovic je operisao krajnike i nije otisao , otisao Saponjic ,Radonja je tada imao onaj period kad ga nije bilo na mapi pa ga Lalatovic izvukao iz dubioze ,a Sale se tad resio Ramadanija i posle dosta napredovao , al to je to 95 , 95 , 96 , 97 generacija nam cini tim i ovo je samo pocetak jednog ciklusa
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ma mogao je neki menadzerski igrac da podje?!