Milenković: Plašim se...

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.04.20. | 18:51

„Manje za sebe, više za porodicu, ljude koje poznajem“, kaže štoper Fjorentine

Jedva da pandemija virusa korona u Italiji daje znake blagog popuštanja. I dalje je veliki broj i zaraženih i umrlih, ali dobra vest je i da raste broj oporavljenih.

Srpski fudbaler Dušan Vlahović se još oporavlja od virusa, pošto je bio jedan od prvih fudbalera na Čizmi za koje je ustanovljeno da su se zarazili. Njegov saigrač i srpski A reprezentativac Nikola Milenković rekao je u kratkom intervjuu za Rai Toskanu da mu nije svejedno u ovim teškim danima.

Izabrane vesti

Poručio je Milenković i da veruje da će se sve dobro završiti, ako ljudi budu slušali apele nadležnih.
Veoma sam uplašen ovih dana, ali ne toliko za sebe, koliko za moju porodicu, za ljude koje poznajem, kao i generalno za ljudski rod, jer se sve dešava neverovatno brzo. Nadam se da ćemo uskoro izaći iz ove teške situacije, a najlakši put je tako što ćemo slušati preporuke nadležnih“, rekao je Milenković.

Pitali su srpskog asa i jednog od najvrednijih igrača Fjorentine kako mu danas, posle tri godine otkako je tu, izgleda Firenca.
Ovo je prelep grad i mi kao klub imamo fantastične navijače. Fjorentina ima veliku istoriju i visoke ambicije. Ne zaboravimo da su ovde nekada igrali veliki šampioni kao što su Antonjoni, Batistuta, Bađo, Rui Košta. Velika imena zbog kojih bi mnogi došli da igraju u ljubičastom dresu“, poručio je Nikola Milenković.

Srpski štoper je u Fjorentinu došao u leto 2017. godine iz Partizana, u transferu vrednom 5.100.000 evra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara