Dogovoreno: Milojević doveo Le Taleka

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.07.21. | 09:33

Ugovor na dve godine

Vladan Milojević dobio je kapitalno pojačanje. I starog znanca, iz srećnih beogradskih dana u Crvenoj zvezdi. Nekadašnji univerzalac crveno-belih i dosadašnji član francuskog Monpeljea Damijan Le Talek potpisao je dvogodišnji ugovor sa AEK-om, saznaje MOZZART Sport.

Dugo je Vladan Milojević tražio kvalitetno rešenje na poziciji centralnog defanzivca. Izbor je na kraju pao na Damijana Le Taleka, koji je u prvoj godini mandata stručnjaka iz Aranđelovca bio jedan od najboljih pojedinaca crveno-belih. Zajedno sa kapitenom Savićem, Rodićem i Filipom Stojkovićem bio je član čuvene odbrambene četvorke, koja na gostovanjima u grupnoj fazi Liga Evrope nije primila gol.

Izabrane vesti

Kasnije je kao slobodan igrač Damijan Le Talek otišao u francuski Monpelje. Ove sezone pao je u drugi plan, pa su već u maju počele priče o njegovoj novoj sredini. Posle dolaska Vladana Milojevića, AEK je pokazao najveće interesovanje za francuskog univerzalaca.

Istina, dugo su se usaglašavali finansijski detalji. Grčki mediji su pisali da je Le Talek tražio platu od 800.000 evra godišnje, čak se u jednom trenutku verovalo da je bliži nekom od zainteresovanih ruskih klubova. Na kraju je presudio poziv Vladana Milojevića.


tagovi

Damijan Le TalekVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara