Milan Škrinjar i Marcelo Brozović u pozadini (Reuters)
Milan Škrinjar i Marcelo Brozović u pozadini (Reuters)

Dok Brozović čeka, Škrinjar se nada novom ugovoru sa Interom

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.03.22. | 13:35

"Mislim da će mi čelnici kluba ponuditi produžetak saradnje", kaže slovački štoper

Prema pisanju Fabricija Romana, pitanje je sata kada će Inter ozvaničiti produžetak saradnje sa Marcelom Brozovićem. Dok se čeka zvanična potvrda da će hrvatski reprentativac ostati u Interu do 2026. godine, Milan Škrinjar se nada da će provesti još dugi niz godina u Interu.

Izabrane vesti

"Produžetak saradnje? Mislim da ću ostati u Interu. Imam ugovor do 2023. godine i vedećemo hoće li mi čelnici kluba ponuditi novi - moja prognoza je da hoće. Rekao bih da su zadovoljni mojim izdanjima...", rekao je štoper Naerazura.

Treći put zaredom, Škrinjar je proglašen za najboljeg fudbalera Slovačke i nastavlja da korača stopama Marka Hamšika koji je osam puta dobijao laskavo priznanje, od toga šest puta uzastopno od 2013. do 2018. godine.

“Srećan sam i ponosan na nagradu, a nema sumnje da mi je Inter pomogao da dođem do nje. Osvojili smo Skudetom, a možemo to da ponovimo i ove godine iako malo zaostajemo na tabeli. Još nije gotovo. Serija A je vrlo izjednačeno takmičenje, uradili smo neke pogrešne stvari u poslednje vreme, ali vratićemo se pobedama vrlo brzo", zaključio je Slovak.

Škrinjar je ove sezone propustio svega tri prvenstvene utakmice, a na preostalih 26. odigrao maksimalan broj minuta i postigao tri gola. Međutim, još je osetniji Brozovićev doprinos na Interovu igru i rezultate, odnosno koliko nedostaje ekipi kada nije prisutan. Primera radi, propustio je Hrvat tri od poslednjih pet mečeva u Seriji A zbog povreda i suspenzija, a to je prvo iskoristio Sasuolo da pobedi Inter 2:0, a potpom Fiorentina i Torinu da odigraju nerešeno i otkinu braniocu trofeja bodove.


tagovi

Milan ŠkrinijarMarcelo Brozović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara