Domagoj Vida pred transferom karijere

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 10:44

Roma je zainteresovana, pregovori napreduju, javlja Đanluka Di Marcio

Domagoj Vida je pred transferom karijere. Kako javlja uvek dobro informisani Đanluka Di Marcio, Roma i Bešiktaš su u razgovoru povodom ovog transfera. Pregovori napreduju i Vida je sve bliži Vučici.

Novinar Skaja piše da Vučica želi da pojača svoju poslednju liniju koja igra u poslednje vreme vrlo loše. Zato je Monći razmišljao na tu temu i došao na ideju da dovede 29-godišnjeg Vidu. 

Izabrane vesti

Skaj piše da je moguća pozajmica vredna 2.000.000 evra, a da bi kasniji iznos za potpuni otkup bio naknadno određen. I to ne obavezan otkup Rome, već opcioni. Roma bi dobila igrača za solidniju defanzivu, a Bešiktaš brzih 2.000.000 evra.

Di Marcio je dodao da je Vida ponuđen Interu, kao i da se ovaj igrač sviđa Fulamu, ali je on previše skup za tim Klaudija Ranijerija. I zato svi njegovi putevi vode ka Romi koja želi da ojača centralni deo odbrane.

Bivši štoper Dinama iz Kijeva je prošlog januara prešao u Bešiktaš. Odigrao je veoma dobar turnir sa reprezentacijom Hrvatske na Svetskom prvenstvu i posle te Rusije se povezivao sa brojnim klubovima. Poznato je da je Bešiktaš u poslednje vreme u velikim finansijskim problemima. Zato je iz kluba otišao Pepe, otišao je i Rajan Babel, na to se sprema i Rikardo Kvarežma, a očigledno i Domagoj Vida.

Vida je u karijeri igrao za Osijek, Dinamo Zagreb, Bajer Leverkuzen, Dinamo Kijev i Bešiktaš. Štoper Hrvatske je ove sezone igrao 16 mečeva u šampionatu za Bešiktaš, a ukupno 23.

Sigurno da bi mu Roma bila najveći nivo do kog je dogurao, naravno gledajući klubove. Ulazimo u poslednje dane prelaznog roka, a Vida je svakako jedan od transfera koji će biti blizu realizacije. Pratićemo razvoj situacije, a sve transfere kao i do sada pratite na našem blogu Transferi uživo.

Pored Vide, Roma gleda pojačanja i u veznom redu, a tu joj je interesantan Josip Iličić, fudbaler Atalante.

Foto: Reuters


tagovi

Domagoj VidaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara