Đanluiđi Donaruma (©Reuters)
Đanluiđi Donaruma (©Reuters)

Donarumine traume: Bio sam vezan i bespomoćan dok je supruga razbojnicima predavala naše stvari

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 15:42

“Bilo je straha… Dubokog užasa”

Neko možda pročita vest na nekom sajtu, klikne na drugu i pomisli: bitno da je sve prošlo bez težih fizičkih povreda, a pare će svakako da zarade. Međutim, svedočenje Đanluiđija Donarume nakon što je sa suprugom Alesijom bio žrtva razbojnika u sopstvenom domu govori da ovako stresne situacije nije baš lako prebroditi.

Jer ono što je porodica Donaruma proživela zaista jeste traumatično iskustvo. Nije do nakita i satova u vrednosti od 500.000 evra. Koliko do batina i psihičkih ožiljaka koji će ostati.

Izabrane vesti

Najgori osećaj koji možeš da iskusiš. Odjednom zatekneš neke ljude kod kuće u tri sata ujutru. Ja sam bio imobilisan, dok je Alesija bila primorana da im predaje sve vredno što imamo. Ne mogu u mnogo detalja, ipak je istraga u toku”, počeo je Donaruma priču za francuski Libero.

Ipak, otkrio je još ponešto.

Bilo je mnogo straga. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao da uradim ništa. Pritom ne pričam francuski toliko dobro, pa je bilo teško objasniti tim ljudima gde su sve stvari. A Alesija je, i dalje veoma uplašena, bila sa njima. Zaista trenuci dubokog užasa. Straha da će je povrediti”.

Na kraju, morali su i da napuste stan…

Morali smo da izađemo da bi istraga bila izvršena. Privremeno smo ostali u hotelu”.


tagovi

Đanluiđi Donaruma

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara