Komentari na vest

Dortmund posle sedam godina bez ključa za Volfzburgovu tvrđavu: Kastels sve branio (VIDEO)

b

brezz

pre preko 1 godinu

Niko kovač kao stvoren da vodi ove ekipe koje se bore za 5-8 mesto
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Da je neki nas klub u pitanju, Kovaca bi smenili nakon 4 kola...prvo navijaci za tastaturama a onda i uprava kluba. Ali pametni ljudi znaju da svakom treneru treba vremena da nametne svoj stil igre a usput da se resava igraca koji mu se NE UKLAPAJU u taktcke zamisli a potom i da dovodi pojacanja po SVOM ukusu. Nadam se da neko iz Zvezde cita ovo....pozdrav!
g

ghost5

pre preko 1 godinu

Moze u Dortmundu, Majncu, Kelnu, Volsfsburgu. Neka ode u Bajern pa neka veze poraze, ili bilo koji klub koji zeli titulu pa da vidim da li ce da ga trpe.
g

gost99

pre preko 1 godinu

Meni je fascinantno da Dortmund prati toliko navijaca. Klasican razvojni klub, iz kog ce najtalentovaniji u velike evropske klubove. U odnosu na Bajern stvarno seoski klub.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Transfer politika im je odlicna ali trebaju malo da budu sampioni, da zadrze kadar koji ima potencijal i da probaju da osvoje nesto sa njima. Imaju novca i ne gori im nigde a ponasaju se kao da im gori pod nogama, nego odigra dobru sezonu odmah prodaja. Ajaks je sa svojim mladim igracima znao daleko da dogura, isto tako Lajpcig, samo Dortmund odmah prodaje.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Задржали су,прододали Хазара,Бранта и остале...али задржали и Фавра и то би било то ,Фавр...