Komentari na vest

Dortmund vs PSŽ - treći čin: Nisu isti, ali ih evropski neuspeh stavlja u isti koš

B

Bas

pre 14 dana

Da li je moguce da kod nas konentator moze biti svako,stavljati tekstove na net isto tako...sinoc na Areni covek ubi sa 'Fulkrugom',zar je tesko proveriti kako se priblizno izgovara...
B

Brko

pre 15 dana

I sam plasman u 1/2 finale je ogroman uspjeh za Dortmund, nema potrebe stavljati im pritisak titule prvaka Evrope. Oni su svoje ispunili ove sezone u LŠ. Tako treba da i pristupe 1/2 finalu, bez nervoze, sa normalnom željom za pobjedom.
N

Navijac88

pre 15 dana

BVB💛🖤
G

Gost1234

pre 15 dana

Dortmund je emocija, PSG je plastika……….

Mr 007

pre 15 dana

Mbape resava.
M

Malo informacije

pre 15 dana

Dortmund je 99% u LS jer ce Njemacka uz Italiju imati 5 predstavnika u LS . Tako da osvajanje nije jedina sansa.
U

Ujka Zitko

pre 15 dana

DORTMUND!🟡⚫️
h

hsaha

pre 15 dana

Tesni dueli u grupi,mnogo oscijalacija u ligi sampiona i jednih i drugih,ocekujem otvorenu utakmicu i dosta golova.Sa jedne strane Sančo i Adejemi a sa druge Embape i Dembele…Videcemo da li je Dortmund sazreo kao ekipa ili su i dalje ,,slabi u glavi” .
r

rambao

pre 15 dana

BvB je ipak prvak Evrope za razliku od ovih plasticara uzgajivaca kamila
E

E moj

pre 15 dana

E moj indijanac. Koliko imaš godina,15? Veća je plastika Dortumnd,i to mnogo. Klub koji je postao klub tek druge polovine devedesetih i koga su ne bez razloga prozvali "Milioneri". Do druge polovine devedesetih bili su relevantni i u Nemačkoj i u Evropi koliko i Hofenhajm. Stadion im je bio mali i nikakav. Psž jeste jasno osnovan,za vreme mog vremena,ali je odmah dobio relevantnu navijačku grupu,BB,lep stadion i uhvatio zadnji voz da se uključi u modernu fudbalsku istoriju. Ali,šta ti znaš klinac. Idi gledaj video snimke na tik-toku,gde se isti kao i ti snimaju i bekelje u kameru.
G

Greys

pre 15 dana

Borusija je institucija za ovaj bezlican psz koji nema ni trofeje ni nista....a pazi ovaj sto komentarise kaze borusija nema nikakav stdion a psz ima lep stadion...pa idi bre covece cuvaj ovce radi nesto bilo sta nemoj ovde da lupetas da ti se smeju ljudi!!
e

e moj*

pre 15 dana

ti druze pojma o fudbalu nemas...pa ne znam koliko godina da imas....Klub star 120 godina,prvak evrope i svijeta,8 titula , 5kupova i super kupova, 2 finala kupa uefa , osvajac kupa kupova itd..postojali kad ovi nisu znali sta je lopta....bolje ticu kad nemas pojma ...Pogotovu jer Borusija ima najvjernije navijace i najvecu najvijacku tribinu,pa neka su ovi relevantni...samo ne znam kome .

Alen Fetahovic

pre 15 dana

AJMO PARIZ ODERITE IHH
M

Meduza Stil

pre 15 dana

Napred Dortmund