Došao je tiho i ušao u legendu: Zoran Tošić golom sačuvao Lamiju u ligi

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 10:48

Srpski as na dve poslednje utakmice dao dva gola

Još ima baruta u kopačkama Zorana Tošića! Došao je zimus u Lamiju, nije se naigrao, ali je od sinoć legenda kluba, igrač kojeg će navijači dugo pamtiti.

Lamija je juče igrala protiv Jonikosa u gostima utakmicu koja je odlučivala koji će od ta dva kluba da ispadne iz lige zajedno sa Levadijakosom. I nije dobro krenulo po Tošićev tim, jer je domaćin vodio sa 2:0 na poluvremenu.

Izabrane vesti

Upravo na početku drugog dela srpski fudbaler je ušao u igru. Lamija je smanjila na 2:1 preko Nunjeza u 53. minutu, da bi u 72. gosti dobili slobodan udarac. Baš na onom mestu odakle Tošić nepogrešivo gađa. I nije omanuo ni ovog puta. Nekadašnji igrač Mančester junajteda, Partizana, CSKA iz Moskve, prebacio je živi zid i lopta se zarila u mrežu – 2:2.

Taj rezultat je ostao do kraja i Lamija je preživela. Jonikos je ispao. Da je na semaforu ostalo 2:1, bilo bi obrnuto. Isečke i golove sa meča možete da pogledate na ovoj strani.

Ali, nije samo taj gol Tošića ugurao u klupsku legendu. On je i kolo pre bio strelac protiv Levadijakosa, kojim je doneo remi svom klubu (1:1). Svega četiri meča je srpski fudbaler upisao u plavo-belom dresu, postigao dva gola, kojima je doneo direktno dva spasonosna boda. Malo li je za igrača od 36 leta...



tagovi

Zoran TošićLamijaGrčka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara