(© Reuters)
(© Reuters)

Došao pre 66 dana, a već otišao: Dijego Alves raskinuo sa Seltom pre nego što je debitovao

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.04.23. | 12:17

Brazilac napustio Baladios

Angažovan je sa zadatkom da odmeni povređenog Avgustina Marćesina, međutim, i sam je ispao iz stroja, zbog čega je Dijego Alves rešio da se rastane sa Seltom posle samo dva meseca saradnje.

Preciznije, 66 dana je potrajao boravak Brazilca na Balaidosu, ali kako se u tom periodu mučio da se nametne kao prva opcija portugalskom treneru Karlosu Karvaljalu, usledio je sporazumni raskid.

Izabrane vesti

Razlog što je Alves završio epizodu u Galciji fizički problemi. Kad je došao, nije mogao da uhvati ritam, jer dugo nije branio, a kad je kroz treninge delovalo da bi mogao među prvih 11 povredio je desno koleno i sam sebi suzio opcije da stane među stative. Zato je još jedan boravak u Španiji okončao bez minuta u dresu Selte.

Prethodno, Alves je čak deset godina branio na Pirinejima, najpre se afirmisao u Almeriji, a onda kao član Valensije postao jedan od najboljih krotitelja penala, da bi 2017. prešao u Flamengo i sa brazilskim velikanom učestvovao u osvajanju velikog broja trofeja poslednjih godina, od kojih su najupečatljiviji Kopa Sudamerikana i dva pehara prvaka Brazila.

Sezonu među stativama Selte kraju će privesti iznuđeno, ali sasvim korektno, rešenje u vidu Ivana Viljara, dok će se Marćesin vratiti u konkurenciju početkom narednog ciklusa.


tagovi

Dijego AlvesSelta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara