Komentari na vest

Dovoljan je majstor Vlahović i Juve opet pobeđuje "juventusovski" (VIDEO)

s

sedmica

pre preko 1 godinu

Lik je neverovatan, sam gura Juventus. Ali neka izdrži još malo, kad se vrate Kieza i Pogba, di maria je tu, evo i paredes biće to nova ekipa. I biće golova za Dušana koliko hoćeš :)
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ako juve bude šampion sa ovim anti fudbalom prestajem da pratim fudbal!!!
J

JVPS

pre preko 1 godinu

To slušam već 30 godina i na kraju Juve napravi rezultat. Na stranu, Juve ima solidnu ekipu, pojačanja su kakva i trebaju biti u ovom trenutku. Sledi još posla da se počiste Nedvedovi promašaji, ali ide na bolje.
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Tabela će ovako i da ostane!
D

Darko567

pre preko 1 godinu

U Evropi ove sezone od Juventusa mučniji fudbal za gledanje igra jedino Partizan
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Dobili smo novog izvodjača slobodnjaka na Svetskom prvenstvu.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Nikad mi nece biti jasno kako neko uspe da promasi penal, a onda da ovakav gol. Druze uzmi i sutni je na isti nacin sa penala, ima da pocepas mrezu a golman nece videti loptu. Ko Ismaila Sar skoro, da gol sa 50 metara i promasi penal na istoj utakmici.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

S praga je nisi šutnuo. Zato joj ne kapiraš ćud.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Napoli standardno, prvih par kola zaredaju sa pobjedama, Skudeto, euforija, ludilo, Maradona.......i onda krenu gruba prizemljenja.
A

Abuda

pre preko 1 godinu

Sta je sa Kosticem? Imam utisak da je pao u drugi plan sad u Juventusu.
i

imam

pre preko 1 godinu

utisak da nije jos nikad ni bio u prvom planu u juventusu i da je tek treci mec kako je dosao polako ljudi nova liga novi stil fudbala novi klub novi trener.Sta si ocekivao da ce da dodje i bude glavni igrac odmah uz svo postovanje veci je juve klub nego kostic igrac
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Jbg. Juve nema trenera, a tim je sasvim dobar. Posle Milanovog realno drugi najjači u Italiji. Ne kapira Alegri da i Kostić i Kuadrado najviše doprinose kad se igra sa tri štopera. Ali mora da fura dvojicu pozadi kad je nakrcao 15 centralnih i zadnjih veznih. Bili su pretrpani i pre dolaska Di Marije, Pogbe i Paredesa. Sad imaju vezista za 5 timova.
J

JVPS

pre preko 1 godinu

Nema igre, solidna odbrana i brilijantni Vlahović. Mislim da Paredes treba da zameni Locu, čovek je nezainteresovan. Mirettija treba forsirati jer ima kvalitet, a Rabiot je jedini vezni od fizikalaca koji se trudi i treba da igra pre onog amera cirkuzanta. Videćemo protiv Viole gde je Juve danas. Ali ne sluti na dobro…
B

Bosna

pre preko 1 godinu

Padam napoli 550 eura lajem ko pas u pm
O

Objective

pre preko 1 godinu

Više vrijedi ovaj jedan Duletov odlučujući gol, nego 4 posljedična od Haalanda.
r

roni

pre preko 1 godinu

sansu ne mogu da mu stvore,on ne moze loptu da zadrzi i sto mi je kao srbinu najdraze prihvatili su ga fenomenalno, kod svake proslave se vidi.
Ш

Шшш

pre preko 1 godinu

Какав гол даде овај из Лећеа, аууу из корака
A

Aleksandar1988

pre preko 1 godinu

Nije covek znao sta ce sa loptom, video da svi saigraci stoje, "i kada ne znas sta ces sa loptom ti je sutni u gol" fazon :).
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Ovo je greota gledati, smucilo mi se u 80-om minutu, gledao sam na poluvremenu derbija i nakon zavrsetka, ne moze covek da izdri da gleda Juventus 90 minuta a da mu se ne smuci zivot. Pa dzaba ti svi rezultati ovog sveta ako te niko ne voli, jel se fudbal igra samo za rezultate ili i za gledaoce? Pa uvek su me ucili i za jedno i za drugo.
e

eef

pre preko 1 godinu

Da li iko moze normalno i bez bagova da ucita ove snimke golova koje kacite celo vece na svim vestima?
U

Uo

pre preko 1 godinu

Da je otisao u Arsenal sad bi delio poziciju sa Halandom na listi strelaca, a ne mucio se u ovom jadnom i bezidejnom timu.
O

Objective

pre preko 1 godinu

Aha
C

CL16

pre preko 1 godinu

slusate li vi pojedinci sebe sta pricate!? :) nije isto Juventus i Arsenal! zna to dobro Dušan! ;)
J

Jazz

pre preko 1 godinu

Vlahović u stilu Pinturićia, najvećeg umjetnika koga je Juve ikada imao. Šteta za šut glavom, mogao je i pogoditi za 2:0. Juve ponovo bezidejan u napadu, jako teško dolazi do šansi, al sreća pa se oporavio Di Maria jer slijede teži mečevi, gostovanje Violi i PSGu u L.Š... Juve je dobio najveće pojačanje ove sezone u vidu mladog Miretia, eto i nešto pozitivno u sivilu koji dominira veznim redom, nevjerovatno kakav prvi dodir sa loptom koji stalno ide naprijed, djeluje kao najiskusniji a nema meča u nogama sa 19 godina. Mora se pohvaliti Bremer koji je suva klasa, odmah se uklopio, danas odigrao savršeno bez greške. Sve u svemu mora to mnogo bolje ako se misli biti konkurent za trofeje.
C

CL16

pre preko 1 godinu

konacno jedan normalan i realan komentar, bez vrijedjanja i lupetanja! LIKE!
x

xxy

pre preko 1 godinu

Odvratan fudbal Juventusa!Samo pobeda spašava jad i bedu od igre.
N

Najbolji si

pre preko 1 godinu

Svaka cast majstore!!! Najbolji u Italiji i najbolji na svetu Dusan Silni Vlahovic

ST8

pre preko 1 godinu

Vlahovic bukvalno vuce sam ovaj Juventus. Siguran sam da nemaju njega bili bi u rangu sa Fiorentinom. Strasna gol Colomba, momak je roden da daje ovakve golove. Nije mi jasno odakle mu ovolika snaga da iz mesta onako pogodi. U Milanovoj primaveri I prosle godine u Spalu je davao neverovatne golove. Jos je vrlo mlad, nadam se da ce od njega nesto biti.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Kakav bednicki fudbal igra ovaj Juve,Pa oni ne mogu 2 krstene sanse za 90 minuta stvoriti Speciji. Zao mi Ducija,jer da igra npr u Cityu davao bi Kao Haland(koji dobije 2-3 mrtva zicera svaku utakmicu) .
C

CL16

pre preko 1 godinu

i onda dodju Real ili Liverpool ili... :)