Komentari na vest

Dragoljub Zbiljić je novi predsednik Vojvodine: Hoćemo direktno u Ligu šampiona

S

Sektor 2

pre gotovo 2 godine

Treba ulagati u klub jer sledece sezone igramo istorijsku sezonu u kojoj nam 5 klubova odlazi u evrotakmicenja. Bitno je da ih sto vise udje u grupe da probamo da se odrzimo na tom mestu. Uz malo srece, zasto da ne? Trojica iskusnih, po jedan u svakoj liniji, su dovoljna za konkurentan tim. Uz njih i ostali napreduju. Primer je Erakovic, koji je uz Dragovica izrastao u solidnog igraca. Istrpeli smo njegove kikseve i sad imamo stopera za buducnost. Ne treba dovoditi strance posto poto, videti sa Srbima, bivsim igracima da li je neko zainteresovan da se vrati jer nam je liga sledece sezone i vise nego interesantna bas zbog prolaska u Evropu. Evo i klinci nam se bore za finale u Izraelu, ima nade za srpski fudbal. Srecno Vojvodini, ali ipak neka budu iza nas na kraju prvenstva.
S

Sova.966

pre gotovo 2 godine

Izjave su stvarno legendarne.ni manje ni vise nego ls A pojacanja iz propalog metalca.pa bolje dajte sansu svojim omladincima nego menadzerskim igracima .nabedjenim.pa oni.oterase metalac u drugu ligu a vas ce da vinu u ls.vi ste sou..
M

Milinkovic-Savic

pre gotovo 2 godine

Imate Matvej Martinkevica (Rus) iz vase skole koji je veliki talenat i pravi Box to Box player, kojeg ste poslali bezveze u Kabel. Veci talenat od Topica.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

A kako ce dok se ne udje direktno u LS?
t

ti si meni sve

pre gotovo 2 godine

Ne palite se.Zna se ko u Srbiji odlucuje o svemu,uvek bilo i bice.Pa kako Vosa ili neki drugi klubovi mogu da budu sampioni u odbojci,rukometu,vaterpolu...mogu jer je to nebitno.U svakom slucaju bar Evropa da se igra,skola da se sredi,stadion uredi.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Tako je Vojvodina mora biti jaka,biti jaka,bit bit bit biti jaka mora mora.
Č

Čvarkov Djordje

pre gotovo 2 godine

Dodjoš
V

Vosale

pre gotovo 2 godine

Sramota da te bude.

Ling long

pre gotovo 2 godine

Bice nazalost ovo novi Radnicki iz Nisa gurace ga na drugo mesto samo da ne ugrozi Zvezdu a da spusti Partizan.
5

56w33

pre gotovo 2 godine

Joj i onda je mrmot uvio cokoladu... Daj dovedi ove nase pre svega iz vecitih koji su visak ,strance i domace i pokupi sto valja iz okruzenja. To ce biti dovoljno za pocetak, a kada bi pogledao i skautirao igrace iz stranih liga koje su slabije od nase tipa Letonske, Gruzijske, Moldavije itd ali imaju dobre igrace to bi tek bio pun pogodak. Sto da ne mozda i Serifa dovesti igrace, Bate Borisov, Portugalse druge lige sve bi to bilo noarmalno da budu pojacanja za Vojvodinu. Ali realnost je da se najavljivalo za leto da ce doci iz Rudara Bosanskog najbolji igrac od 20 godina kome istice ugovor i on ode u Ganu, da u Ganu kao slobodan igrac. Tako da ove bajke su vec postale degutantne za slusati. A svi po istoj komandi izgleda da daju izjave, jer smo culi iz Cuke da ce napraviti jaci tim, strance dovesti i stvoriti kadar da rzadvoji vecite, da idu na kup barem i da udju u grupu LK. Posle par dana slicna prica iz Nisa, kako ce dovesti extra pojacanja iz nase lige, kako ce biti nikada jaci i da ce dovesti vrh strance jer oni samo takve dovode jer nemaju pravo na gresku. Naravno da ce uci u grupu LK. I sada ovaj mora jos jacu izjavu da brebne a to je prvo mesto i LS. A na kraju cemo izgubiti bodove za koeficijent i samo ce otici igraci a ne doci i biti neko od klubova jaci nego sto je sada. Pojeo vuk magarca. A kad se ovako slusaju ove bajke ocigledno naredjene da se pricaju od "nekog" pomisli covek da cemo imati jaku ligu za gledanje, sa jakim fudbalom i vise klubova. Ma milina i jedva cekamo da pocne takvo prvenstvo. A onda covek se seti ko ovo govori i po cijem nalogu i da je ovo sef pricao svaki put kada je trebalo a onda nisam rekao, i nije moglo svi su protiv nas, visa sila iz Brazila... Ovo je sve dokaz ko nama sedi po upravama i ljudi koji obecavaju nesto bez ikakve odgovornsoti i ako znaju da je to nemoguca misija.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Covek nije ni dva sata na funkciji a ti vec osuo paljbu.
V

V V

pre gotovo 2 godine

A ka si išao pa gledao mentalitet pravi Vojvodinaši koji i jesu za punu finansijsku Autonomiju ne idu na stadion već 32 g kako nas je bg okupirao i oteo nam pare opustošio fondove. Vojvodina je u YU bila najbogatiji a opet pomagala nerazvijen kao Kosovo CG Srbiju. I to je bilo malo pa ste nam 93 posto zarade ukrali. Da si bio 89 na utakmici Vojvodina cz 3 1 kad smo ih odvali ko košava sa Dunava od 30 hiljada na stadionu 25 hiljada Vojvodinaša je grmelo CRVEN CRVENI naspram 5 h cezeovaca koji se nisu čuli. Pitaj Pixija i Prodinečkog kako smo ih igrački i navijački odrasli. Mani se priča o pravom mentalitet nas Vojvodinaša i gledaj u svoj mentslitetcz nema na običnim mečevima više od 3 hiljade u rupi a dekretom osvaja Titule ko i partizan koji na humskoj nema ni 2 hiljade a i oni su 6 dekretom osvojili. Vi ste nama kroz ovih 32 g ukrali zajedno bar 3 Titule i 2 Kupa. I onda da budemo mazohisti. No Pasaran. Neće Proći centralizma više a vratićete i pare i Titule sa kamatom. Možda jesmo braća al kese nam nisu sestre
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Za prvu ruku, druže upisi se u školu..
G

Gostbaster

pre gotovo 2 godine

Ako vas istoričar ne iščupa...niko neće
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Zelim Vojvodini sve najbolje ali Zbiljic da se uozbilji. Prvo da vi izborite Ligu Konferencija, pa onda Ligu Evrope. Polako bre covece.
V

V V

pre gotovo 2 godine

A šta ti zjubrov znaš o Lalama i mentalitet. Iz svoje perspektive. Kao prvo Lala je nadimak za Banaćani jer su sa lakom na uniformama u 18 veku mlatili Turke pod kojim ste vi koji ste ostali u Srbiji pod Tiurcima bili. Dakle Bačvani su Vojvodinaši a nadimak je Šajkaši jer su se Bačvani u čamcima zvanim Šajke borili protiv Turska i Janičara na Tisi i Dunavu isto u 18.veku Sremci su sa Fruške Gore ko Šakali se spuštali i iste te Turčine tamanili dok ste vi u Srbiji čekali 400 godina da dignete ustanak i to uz pomoć Srba iz Vojvodine koji su imali autonomiju još od 1748 i Marije Tetezije. A u prvoj vladi Miloša Obrenović su svi ministri bili Srbi iz Vojvodine predvođeni Dostejevim učenicima jer niste znali ni da pričate normalno a ne sa pišete. Toliko o mentalitet. Srem Banat i Bačka 3 srca junačka. To je Vojvodina
G

Gostионица

pre gotovo 2 godine

па и Војводина је годинама била под Турцима... а што је била међу најмање година под Турском чизмом (од свих српских земаља), то можемо захвалити првенствено Хазбурговцима. Нису се Срби сами борили у Војводини против Турака, имали су доообра леђа и веома доброг савезника - Бечку царевину! А када су остали сами Срби у Војводини, видели смо у Другом св рату како су прошли. Комшије Немци и Маџари их побацали под лед, таманили како су стигли, ... нема устанка. ал' дође 6. личка и 19. далматинска па клепи те исте Швабе, истина Маџаре мало мање. Тако маршал рекао. и сад Маџари највећи југоносталгичари у Војводини :D
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Pogrešno si razumeo tj pomešao priču između ratne i sportske-navijačke, a Lale je ostao taj naziv kad neko za FK Vojvodina kaže igraju " lale " a što se tiče ratničkih nekadašnjih junaštava vojvođana-Srba kroz vekove znam mnogo i mnogo su doprinosa dali u svemu srbkom i ratničkom i kulturnom, pesničkom, verskom, pravoslavnom na srbskoj "svetoj gori" Fruškojgori itd itd ja našu oblast Vojvodinu mnogo volim a ti si u svom komentaru ponižavao Srbe iz ostalih delova Srbije a mnogi Srbi danas iz Vojvodine su za referendum o samostalnoj Vojvodini i lično ih dota poznajem, čak su nosili neke majice -bogu hvala što sam lala- kao samo da nije Srbin iako je Srbin, tako da današnji vojvođani nisu ni nalik onim slavnim a to se vidi i po navijačima i sam dok sam išao na utakmice sam se uverio u N.Sadu koliko su mekani i slabi na svom terenu kad god smo išli na gostovanja. O tome ja pišem o navijačkom i o ne pobedničkom mentalitetu FK Vojvodine.
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

A i te Srbe vojvođane u 17-18 veku te hrabre protiv turaka su činili Srbi koji su na prostore vojvodine došli seobama Srba iz drugih krajeva gde su živeli Srbi . A u 1.sv.ratu su Srbi prečani ratovali na strani austrougarske i to žestoko.
S

Sever SRB

pre gotovo 2 godine

Da si Srbin nebi nas delio i nebi rekao „vi iz Srbije“. Inace ja sam Banacanin i bilo je Ustanaka svuda.
V

V V

pre gotovo 2 godine

V kao Vendeta V kao Vojvodina. Jedna Jedina. Zauvek
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Mora se pojacati Vojvodina i u rukometu,odbojci,vaterpolu,kosarci,hokeju ma svuda jer Vojvodina to zasluzuje.
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Samo da ne bude ko Radnicki pre par godina. Da se na kraju sve svede samo na namestene serije pobeda u domacem prvenstvu pa da se onda u Evropi ispada od Flora iz Talina a na muke prolaze Maltezani i Farani. Mada, izgleda da imaju par ozbiljnih talenata u omladinskoj skoli poput Kabica Ili sad ovog malog Milosevica pa ako njih uspeju da izguraju, mozda i bude nesto od Vose. Bilo bi dobro za srpski fudbal da se podignu i to im kao Zvezdas od srca zelim.
k

komsija

pre gotovo 2 godine

sve dodjos do dodjosa. sa vama sigurno ,pa možda i finale lige sampiona
V

Vbkl

pre gotovo 2 godine

Jesi to rekao od zbilje
h

hleb

pre gotovo 2 godine

Svake godine ista prica sa vojvodinom nažalost... Bombasticne najave a onda kolaps...
Z

Zoran91

pre gotovo 2 godine

Ja bi lično voleo da ovaj ostvari bar polovinu obećanog ali vrlo teško pogotovo za godinu gde krećemiz ruševina. Ali hajde da vidimo i to čudo.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Neozbiljan si Zbiljiću...
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Vaš lalinski mentalitet nije borben ni pobednički i vi na žalost ne možete direktno ni u LK a ne u LŠ . Kad ste zbog Miljanićevih penala 1989 uzeli titulu ispali ste glatko u 1.kolu a da nije bilo tih penala Zvezda bi i 89-90 bila prvak Evrope . a 89 da nas nije magla sprečila. nemate vi novosađani taj duh niti vaša publika da vas ponese.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Sezona 2021/2022 RK Vojvodina prvak drzave 10ti put zaredom, HK Vojvodina prvak drzave, OK Vojvodina prvak drzave. Aj leba ti ne lupaj...
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Dragoljub NeoZbiljić. Mora biti zdrav.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Vreme je da se nadju neki dobri stranci i jos neka pojacanja i Vojvodina je spremna za velike stvari.
D

Dexiii

pre gotovo 2 godine

Sta je coveku
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Hahahaha dobra fora... Srećno Vojvodini na nekom novom početku, za (taj) početak želim im bar treće mjesto i samim tim grupu Ligu Konferencije (saveza komunista)... A ako naša liga napreduje, Vojvodina (a i drugi osim Zvezde u Partizana) doprinesu ostanku na poziciji koja daje direktno mjesto u LŠ nek i osvoje ako budu imali kvalitet...
P

Pile 77

pre gotovo 2 godine

Nije ti ovo odbojka, sve sto budu u prvih 6 uspeh. Zvezda, Partizan, Cukaricki, Napredak, Vojvodina, Nis, Tsc
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Vidim naslov i 30+ komentara i bi mi čudno da ljudi komentarišu u toj meri rukomet il odbojku...kad lik stvarno vidi Vošu u LŠ u fudbalu?!
K

Kidi

pre gotovo 2 godine

Jesu li svi partijski kadrovi u NS ćelavi? Jel to neki uslov za vrh stranke tamo ili slucajnost? Ispitajte malo i vodu tamo, secam se da je u Zrenjaninu bila žuta, mozda je i ovde pomutila...ravnica je to
S

Sladjann

pre gotovo 2 godine

Ha ha ha ha ajde prvo budite 4,5u ligi,igrajte bar onaj cipiripi kup!!!!!ha h ahaaaa
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Dogovoreni Krajisnik, Stojic i Antonijevic iz Metalca. Pregovara se sa Mustafom, Tufegdzicem i Cirkovicem iz Vozda. Ponudjen je mali Pavlovic iz partizan, ali se traze 10 i 9 iz inostranstva!
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Genijalno je dovesti igrace koji su poslali svoj klub u drugu ligu.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Hahha Krjisnik, mislim da je bolji Popara, Krajisnik ide u Verder a ova dvojica iz Metalca u razvojni tim Visle iz Krakova, Pavlovic ide u IMT.
h

hthr

pre gotovo 2 godine

Bolje da su doveli Odadu iz Metalca nego Krajisnika. A ako su hteli neko pojacanje iz Metalca onda je najbolji Prestiz koji moze da doprinese po krilu zajedno sa Mustafom dosta toga i mladi su. Ali smesna je prica pregovara se sa Mustafom igracem koji je do juce igrao za Sremsku Mitrovicu i sa njim se pregovara i to je Vosa koja ce da igrati LS i biti na prvom mestu. Ovo je tragikomedija. Mustafa je Ok igrac i bice pojacanje za klub isto kao Prestiz ali to nisu igraci za nasu ligu koji sada prave razliku, mozda nekada. Treba ih dovesti ali da je srece kao mlade talente koji ce da ulaze i uce pre svega od nekih boljih igraca a ne da se prica o njima kao o nekim bitnim pojacanjima. Dovedite igrace iz Zvezde kao sto su Bakajoko ili Vukanovic i bicete jaci i ovo nije sala i cinizam, nego istina, jer Zvezda ima dosta stranaca koji bi bili pojacanje za sve klubove i ne moraju da rizikuju da traze nove uz domace igrace sto vidimo po Simicu koji je Ok u Vojvodini. Ali onda ne treba da se trabunja da ces biti neki faktor za igracima iz vecitih koji nisu ni rezerve. Mnogo jakih izjava bez pokrica cini smesnim onog ko to radi jer ni deca ne veruju u to
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

Direktor firme za punjenje džepova fubkcionera iz SNS preko EPS-a, u njegovoj firmi bio izborni štab SNS. Ogavno
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Direktor firme koja sluzi za regrutaciju odanih stranackih kadrova,koja je u gubicima do grla,ciji vozni park nadmasuje vrednost firme..kaze da ce da se isprsi pred mocnom zvezdom cijem predsedniku verno sluzi... Pa kome je ova novela namenjena,ko ce to da proguta...
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Srećan početak novom predsedniku.Voleo bih da Vojvodina bude ravnopravno uključena u trku za titulu.Svima koji istinski volimo naš fudbal nedostajala je ona stara Voša.Ja kao veliki Zvezdaš im to i želim.Još da smanjimo broj klubova na 10 i da nam konačno liga liči na nešto.Tada bi imali i zanimljivu drugu ligu.Ovakvih ljudi nam treba više.Čovek se dokazao u vođenju jednog uspešnog sportskog kolektiva.Samo napred...
M

Monini

pre gotovo 2 godine

Prvo pojacanja Kwang-song Han, drugo Bruno Paulista. To je vec savrseno. Videce se oko
R

Ranimraz

pre gotovo 2 godine

Tacno, Golemic.
g

gfgf

pre gotovo 2 godine

Haha bas ce pa taj Severno Korejac bi bio pojacanje za vecite a ne za Vojvodinu. Odavno je bez ugovora godinu dana a jos je mlad. A trece pojacanje je Suma i to sve bez ugovora. Sve si ovo nasao na transfermarktu pa kao su pojacanja? Nek dovedu Mustafu i Prestiza iz Metalca za pocetak i nek vrate u nas fudbal sto ga je Vosa trazila dok je bio u Graficaru Maronga bice dobro. Ili dovedu iz Makedonije Adetunjija kao prvog strelca lige, posto je je jos u Januaru TSC doveo Mircevskog tada ubedljivo najboljeg strelca i igraca lige. Uz nase neke igrace i povratnike moze da se napavi ozbiljan tim, naravno da se zadrze ovi mladji igraci koji su dobri mada ih malo ima. Kaba, Topic pre svih ako ikako moze
F

Fakerica

pre gotovo 2 godine

Dzabe ste krecili
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre gotovo 2 godine

Дај Боже да буде тако. Поред Звезде и Партизана потребна су бар још два клуба која ће бити конкурентна у Европи, бар у групе да уђу. Макар и Лига конференције.
Z

Zna se ko je prvi

pre gotovo 2 godine

Lepo covek kaze, idemo u ligu sampiona sa drugog mesta. I njemu je jasno ko je prvak za narednih par godina..
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Лаж. Није тако рекао.
g

gostrajder

pre gotovo 2 godine

Nikad srece u klubovima gde se navijaci pitaju !
M

Miloš.VA

pre gotovo 2 godine

To bi bilo lepo Voša i zvezda u ligi šampiona a Partizan u ligi konferencije tamo gde mu pripada
M

Monini

pre gotovo 2 godine

Marko Maradona Jovanovic SD, Rastavac trener, Djumi savetnik. Pojacanja Mustafa, Dinga, Tufegdzic, gledaju se levi bek i stoper iz Metalca, Kerkez, stoper Radnika, trazi se kvalitetni box to box. Hoce da se vrate neki omladinci, sto su otisli u Zvezdu.
D

Dusmanin

pre gotovo 2 godine

Ne bi bilo lose Vosi da uzme Matica i Babica...
m

medjed

pre gotovo 2 godine

Jos od pokojnog Bate nisu konkurentni
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Posle Bate osvojena 2 kupa... Jeste da smo bili jako za vreme Bate ali isti taj bata je palmi prodao kup.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Ajmo VOSO ljubavi! Vreme je...
j

jedna jedina

pre gotovo 2 godine

Jbt nije vam dobro kada cujete za jaku Vosu.... Cemu taj skriveni strah?
R

Radamelo

pre gotovo 2 godine

Ovo je najjaci komentar ikada na mocartu
@

@jedna jedina

pre gotovo 2 godine

Uvek ste bili jaki, sad cete biti malo jaci od kisele vode! Za respekt!
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Nije ni krenuo a vec ga pljujete! Kakav god da je nikad ali nikad ne može biti gori čovek od Dr Terzica i Vucelica! A sportski, videcemo.
J

Jedna jedina

pre gotovo 2 godine

Bravo. Sta ce sad kombinatori koji su navikli da isisavaju lovu iz kluba?????Verovatno, odlazi Zbiljiću nisi nam potreban do sad nam je bilo strava..
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Ја као Звездаш би волио да се Воша добро појача и коначно уђе у Европу након 30 и кусур година. Ипак је то један од најстаријих српских клубова.
G

Gostpp

pre gotovo 2 godine

Ovi na svaku godinu ili dve imaju nov početak...a sve su gori i gori.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Bila je voda dobra kada ih je onaj djed vodio, jesu ga ranije pljuvali sjećam se, ali je dobro radio posao. Šteta sto je umro. Sjećam se da je tada Partizan jedva dobio Vojvodinu u finalu Lav kupa. Znam isto da je bas namijestano, sjećam se da je sudija stalno navlacio Partizanu.
D

Dilka

pre gotovo 2 godine

Ti si kao Metuzalem svega se “sjecas”:))))
s

samo vosa

pre gotovo 2 godine

Sta je lose rekao? Jaka vosa moze biti samo plus za ovu bednu ligu, koju jos malo nece ni ovo malo ljudi gledati,ako se ovako nastavi. Ajmo sada, cekamo ozbiljna pojacanja na Karadjordju...
E

E grobari

pre gotovo 2 godine

Borba za trece ili cetvrto mesto!
z

zosim

pre gotovo 2 godine

ja reko palma
P

Pitanje...

pre gotovo 2 godine

Jel i tebi Sultan to obecao ? Onog lika najurismo juce pop...nog ...Samo da znas
M

Mitar12

pre gotovo 2 godine

E moj Zbiljiću!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Lepo je obecavati kule i gradove, ali mislim da u ovo nisu poverovala ni njegova deca. Bilo bi sasvim normlano da za pocetak obeca povratak vojvodine na 3.mesto. U kakvom je sad stanju, to bi bio neverovatan uspeh.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

A stvarno me zanima sta bi se desilo u srpskom fudbalu da Vojvodina ili Cuka npr budu 2-3 kola pred kraj prvi na tabeli i da stvarno budu ozbiljni u nameri da osvoje ligu. Kako li bi se to zavrsilo?
L

Lokki

pre gotovo 2 godine

Kombinacija Palme i Infantina. Ako povuče na ovog drugog, biće dobro za Vošu.
S

Stereotip

pre gotovo 2 godine

A ako povuce na ovog prvog🤣😂🤣