Dragović preskače Ivanjicu, ali Vladan Milojević može da odahne

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 16:30

Kapiten crveno-belih biće spreman za duel protiv IMT-a

Dobro je došla reprezentativna pauza stručnom štabu i igračkom kadru Crvene zvezde da izvidaju rane posle prolećnog „tromesečja“. Otišli su crveno-beli u dobrom raspoloženju na kratak odmor, pošto su i pored remija u 172. večitom derbiju stekli velika četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Dve sedmice bez takmičarskog fudbala najviše su prijale kapitenu Aleksandru Dragoviću. Bivši reprezentativac Austrije je povredio mišić na gostovanju TSC-u, ali se našao u startnoj postavi za duel protiv Partizana. Značaj utakmice ga je primorao da rizikuje, ali je izdržao svega pola sata, pošto je posle duela sa Saldanjom povredio rame.

Izabrane vesti

Bilo je jasno da je iskusni štoper izgubljen za susret u Nišu, potom i za beogradskim susret sa Radničkim. Ali trener crveno-belih Vladan Milojević ima razloga da odahne.

Prema poslednjim informacijama sa Marakane stanje Aleksandra Dragovića je mnogo bolje. Boravio je ljubimac Delija u Beču kako bi ubrzao oporavak povređenog ramena i bio podvrgnut specijalnom tretmanu. Moguće je da će Aleksandar Dragović uskoro početi sa normalnim trenažnim procesom.

Procena je, ipak, da nema potrebe za dodatnim rizikom. Očekuje se da Aleksandar Dragović preskoči duel 27. kola Mozzart Bet Superlige protiv ivanjičkog Javora. Ali da, vrlo verovatno, bude spreman za susret koji crveno-bele čeka četiri dana kasnije, protiv IMT-a u Ljutice Bogdana.

Imaće, dakle, Aleksandar Dragović dovoljno vremena da uhvati zalet i bude na optimalnom nivou za prvo kolo plej-ofa, kada će crveno-beli imati meč loptu za titulu. Najverovatnije protiv Partizana na domaćem bunjištu.

Očekuje se da za gostovanje u Ivanjici bude spreman i Mirko Ivanić, koji je zbog manjih problema preskočio prijateljski susret sa Zenitom.

Moguće je da će Vladan Milojević za taj duel biti prinužen da dobro izrotira tim, pošto su pojedini igrči Crvene zvezde sa reprezentativnim selekcijama. Pojedince čeka dug put u Srbiju iz Afrike i Azije.


tagovi

Aleksandar Dragović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara