Komentari na vest

Dragovićev intervju: Plašio sam se da mi Vidić ne otkine glavu, Salaha sam pripremio za Englesku

M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Ovaj lik je nesto posebno. Ne znam da li je neko skoro dosao u Zvezdu u situaciji kada je mogao da bira i da igra u 80% klubova u ligama petice. Velicao se dolazak Marina, ali da se ne lazemo u trenutku dolaska u Zvezdu i nije mogao u jaci tim. Sportski gledano.finansijski jeste, Azija i tako to. Ali nije zadovoljio u Olimpijakosu, sigurno da nije mogao u lige petice nakon toga. Ali Dragovic je stvarno mogao da bira.. I sportski i finansijski gledano mogao je vise. Puno vise. I zato skidam kapu.

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Koji klubovi iz liga petice su ga zvali?
Z

Zahrije

pre preko 2 godine

Salvatore...a ti si pametan?sta?
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Doći iz bundeslige u zvezdu, u najboljim godinama, ljudi, to je pravi I iskreni zvezdaš! Zaslužuje ovacije na svakom meču bez obzira kako ga odigrao.Svaka čast majstore, a, vala i dedi
D

Delija Ras

pre preko 2 godine

Sve najbolje za velikog sportistu Dragovića! Primjer istinskog karaktera i iskrene ljubavi u teškim vremenima...ovo je raritet od kvaliteta i kao čovjeka i kao sportiste. Nek si nam živ i zdrav Aleksandre!

Sakur

pre preko 2 godine

gostujuci navijaci su bili glasniji sto su mi i potvrdili moji prijatelji zvezdasi ahahahahahahahahahah
G

Gost8888

pre preko 2 godine

hahahahah on je jace ulazio u duele sa Salahom da bi ga ocelicio za Englesku ligu. Eto Salah izgleda njemu duguje svoj uspeh u fudbalu. Verovatno bi mu sad na ime toga trazio pola plate iz Liverpula. Naucio ga Terza sto posto kako se to radi hahah kako se reketira
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Jesi merio skoro IQ? I ti, i ovi ostali kompleksasi koji su to komentarisali? Ili si kao i vecina klinaca ovde, koji prate fudbal petnaest minuta, a zele da daju sebi neku svrhu i budu vazni bar na tren? COVEK SE SALIO! To je bilo zezanje, sinko!
T

Ti spremio Salaha ?

pre preko 2 godine

Hahahahahahahaa eee paa
e

esex

pre preko 2 godine

ako se stariji ljubitelji fudbala secaju sezone kad nam je odbrana grcala pa kad je dosao kristic i zategao stvari.e pa dragovic je duplo vise znacajan.covek bi ladno mogao igrati za par miliona u nekom timu poput atalante,marseja,ajaksa,sautemptona,zenita,sevilje itd a on igra za zvezdu..kakva sreca,cak i cudo...da smo pametni pa da nadogradimo tim dok je jos drago tu sa jos par odlicnih pojacanja..
p

plavac

pre preko 2 godine

u istom tom lesteru su takvi invalidi sad da bi im bio šef

Delija

pre preko 2 godine

Hvala ti sto si dosao u Zvezdu! Sve najbolje u zivotu i karijeri.
R

Rea

pre preko 2 godine

LEGENDA
B

Bg

pre preko 2 godine

Sjajan covek, iskren, lepo vaspitan, gospodin, na terenu pravi komandant, borac, lider, zver, kapiten ! Neverovatan potez da dodje u Srbiju, zaista svo postovanje, ljubav i podrska za njega !!
P

Paja trosak

pre preko 2 godine

OVAKVOG IGRAČA NEZOVETE U REPSTACIJU PIKSI REAGUJ
l

lol12

pre preko 2 godine

Odigrao je on 96 utakmica za reprezentaciju zemlje u kojoj je odrastao i koja ga postuje a vec sledece godine ce biti igrac sa najvise nastupa u istoriji Austrije.A nama nek igraju stopera igraci koji nemaju nikakvu minutazu u klubu ili su ko Veljkovic u drugoj ligi.
B

Bravo,majstore

pre preko 2 godine

Dajte čovjeku plus,ipak je ovo komentar decenije!
e

esex

pre preko 2 godine

od mene plus...nek ide zivot..
Z

Zaharije

pre preko 2 godine

nadam se da je fora...