""
""

Drogbino pomračenje uma: Namestio gol protivniku, umalo se potukao, vukao golmana za nogu, a pre meča... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.15. | 09:28

Očigledno je Didije sebi dao malo oduška, ali u ovom slučaju malo je preterao

Didije Drogba nije uspeo da nastavi svoj golgeterski niz u dresu Montreala, ali je pre i tokom utakmice sa Kolumbus Kruom, koju je njegov tim dobio rezultatom 2:1, doživeo svojevrsno „pomračenje uma“.

Izabrane vesti

Od raznoraznih ludorija sa klincima iz Montrealove fudbalske škole, preko „asistencije“ protivničkom igraču, do toga da se umalo dva puta potukao, ali i potpuno neobjašnjivog poteza, kada je protivničkog golmana uhvatio za nogu i nije hteo da ga pusti. 

Očigledno je Drogba sebi dao malo oduška, ali u ovom slučaju malo je preterao. Krenimo redom. 

Pre same utakmice, dok su se njegovi saigrači pripremali za utakmicu, jedan od najboljih napadača sveta u 21. veku pozvao je dečake iz mlađih selekcija sa kojima je organizovao, ni manje - ni više, takmičenje u plesu?! Bilo je primetno da je Drogba uživao sa mlađim naraštajima, ali i buduće vedete maksimalno su iskoristile vreme sa čovekom kojeg obožava fudbalska planeta. 

Njegove ludorije nastavile su se i tokom same utakmice. A prvi „greh“ koji je Drogba napravio dogodio se u 33. minutu, kada je protivničkom napadaču Federiku Iguainu praktično namestio gol za vođstvo gostiju od 1:0. Da situacija bude još zanimljivija, neposredno pred odlazak na veliki odmor Drogba i Iguain našli su se u klinču, koji se srećom završio bezbolno. 

Nešto kasnije 37-godišnji as umalo se nije potukao sa protivničkim štoperom Gastonom Saurom, nakon jednog nepromišljenog starta igrača Kolumbusa. Ipak i tu je Drogba prošao nekažnjeno, iako je bio primetno iznerviran, pa je čak i nasrnuo na rivala. 

Dok su se Johan Venegas i Patris Bernije u međuvremenu potrudili da Montreal dođe do izjednačenja, kasnije i preokreta, legendarni napadač Čelsija nastavio je svoj mali performans na terenu. U završnim minutima utakmice, tačnije negde oko 87. minuta Drogba se našao u prilici da postigne gol, ali kako je golman Klark uspeo da iz malog duela izađe kao pobednik, Didije je uhvatio protivnika za nogu i nije hteo da ga pusti?! Na to sudija nije ostao imun, pa je igraču iz Obale Slonovače pokazao žuti karton. 

Ipak, trebalo bi da ostane ubeleženo i da je Drogba imao jedan dobar pokušaj da ugrozi Klarka, ali je i tada golman Kolumbusa bio ispred protivnika. 


tagovi

Montreal ImpaktMLS ligaDidije Drogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara