Ikardi i Nara (© Reuters)
Ikardi i Nara (© Reuters)

Druga sezona Diznijevih junaka: Ikardi i Vanda Nara se razveli prošle, a ove sedmice se opet spanđali

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 16:56

Sapunica nastavljena na Maldivima

Jeste fudbal u centru pažnje, ali malo šou-biznisa nije na odmet. Opet su zajedno Mauro Ikardi i Vanda Nara. Jedan od najpoznatijih parova u svetu savremenog sporta obnovio je romanasu što na prvi pogled možda ne bi bila toliko privlačna vest, da pre pet dana argentinski model nije priznala kako je potpisala papire kojima se – razvode!?

Do poslednjeg sukoba je došlo pošto je Vanda dobila ponudu da vodi jednu televizijsku emiciju u Argentini i tako realizuje jedan od planova koji je zacrtala u karijeri, a za koji kaže da nije imala vremena, jer je brinula o petoro dece.

Izabrane vesti

Mauro se nije saglasio sa njenim odlaskom u Južnu Ameriku i tu je još u septembru nastavo problem – ne prvi u njihovom odnosu - koji je eskalirao razvodom.

A onda se par pojavio na zajedničkim fotografijama i sa Maldiva obznanio javnosti da je ponovo zajedno.

Ona nije žena mog života, ona je moj život koji se pretvorio u ženu. I Diznijevi junaci se pojavljuju u drugim sezonama. Volim te, Vanda Nara“, napisao je napadač Galatasaraja na Instagramu.

S obzirom da njihovo odnos prelvazilazi emotivne niti, jer je Vanda Ikardiju ujedno i agent jasno da su upućeni jedno na drugo, a na kraju je Mauro uspeo da se opet izbori za njeno poverenje. Mada, pitanje je dokle.

Pokušavao je svakodnevno da me osvoji ponovo. Pre neki dan me pokupio na aerodromu u automobilu prepunom cveća. Onda me je odveo na večeru i rekao da ne odustaje. To je u redu, ali sam mu rekla da, ako se pomirimo, za za dva meseca dobijem poslovnu ponudu, opet ćemo se vratiti na početak. Moja majka je bila glumuca u mladosti, onda se zaljubila u mog oca i odustala je od profesionlane karijere. U 2022. ne smem da dozvolim da se istorija ponovi“, dodala je Vanda Nara.

Sapunica se nastavlja...


tagovi

Mauro IkardiVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara