Aleksa Terzić
Aleksa Terzić

Drugi dan, drugo lice: Aleksa Terzić oborio Makedonce, tri isključenja u Podgorici

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 15:16

Mlada selekcija Srbije popravila utisak

Utisak popravljen. Posle poraza od Crne Gore u Petrovcu, mlada reprezentacija Srbije sasatvljena od igrača koji će činiti okosnicu tima za naredni kvalifikacioni ciklus (rođeni posle 1. januara 1998) nagovestila je da može da igra daleko bolje, pa je u Podgorici savladala selekciju Makedonije – 1:0.

Ekipa Gorana Đorovića trijumfovala je zahvaljujući pogotku nade Crvene zvezde Alekse Terzića, pošto je levi bek završio sjajnu akciju našeg tima, a asistirao mu je Radnikov špic Igor Zlatanović u 61. minutu.

Izabrane vesti

Osim tog detalja, najzanimljivijeg i pravog fudbalskog, utakmicu u glavnom gradu Crne Gore obeležila su čak tri isključenja. Najpre su na tuširanje morali Veljko Birmančević i Argon Rufati, pošto je vezista Čukaričkog napravio faul za žuti karton u nameri da spreči kontru, što je iznerviralo makedonskog reprezentativca, pa je nastala gužva koju je sudija Ivan Šarac rešio crvenim kartonima na obe strane. U pretposlednjem minutu isključen je i štoper Makedonije Filip Trajanovski, jer je rezervistu Dejana Joveljića oborio u situaciji „jedan na jedan“ sa golmanom.

Osim Joveljića koji je promenio ritam u igri našeg tima u drugom delu, najbolji na terenu bili su Zlatanović i Terzić, što su i potvrdili akcijom kod odlučujućeg gola.

Srbija je igrala u sastavu: Stanković, Veličković, Terzić, Đorđević, Mesarović, Tričković, Birmančević, Gajić, Zlatanović, Bošnjak, Joković. U nastavku su šansu dobili: Ilić, Adžić, Račić, Joveljić i Mašović.

FOTO: Star sport


tagovi

Aleksa TerzićMlada reprezentacijaGoran Đorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara