Drugi potpis u Partizanu: Krunić na godinu dana

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.24. | 14:30

Lider Mozzart Bet Superlige ozvaničio saradnju sa iskusnim golmanom

Potpisao je štoper Nikola Miličić, čekaju se vezisti Denil Kastiljo (Šahtjor) i Leonarda Ovusu, dok je dan pred odlazak na Kipar, na najvažniji deo priprema, Partizan ozvaničio dolazak golmana. Mogli ste već da pročitate da je lider Mozzart Bet Superlige, još tokom jučerašnjeg dana, dogovorio sve uslove saradnje sa Milošem Krunićem.

Iskusni čuvar mreže (27) potpisao je ugovor sa Partizanom na godinu dana, nakon što je ostavio dobar utisak tokom prethodna dva meseca, kada je trenirao sa ekipom Igora Duljaja.

Izabrane vesti

Hvala sportskom direktoru - Ivici Kralju, upravi Partizana i treneru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti samo deo ovog velikog kluba tokom jesenjeg dela sezone i trenirati je za mene ogromna privilegija, a posebno sada kada sam i potpisao ugovor. Saigrači na poziciji golmana su sjajni momci i bez obzira što na golu može biti samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana - Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje“, rekao je Miloš Krunić posle potpisivanja ugovora.

Pre odlaska u Hadžer iz Saudijske Arabije Miloš Krunić je branio za Voždovac i ostavio povoljan utisak. Naročito u igri nogom, što se u modernom fudbalu ceni. Oni koji su ga češće gledali kažu da ne paniči u kritičnim situacijama i tako utiče na mirnoću ekipe. Pre Voždovca je bio član Zemuna, koji ga je slao na pozajmice u Srem iz Jakova, Rakovicu i Bežaniju.

Jasno je da će Aleksandar Jovanović ostati neprikosnoven među stativama Parnog Valjka, dok bi Krunić trebalo da se bori sa Nemanjom Stevanovićem za status drugog golmana.


tagovi

Miloš KrunićIvica Kralj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara