Durant ispao na startu, Buker favorit

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 15:07

Nastavljaju se borbe u NBA 2K20 video-igri među igračima iz najkvalitetnije lige sveta

Ko kaže da nema NBA lige? Jutros su odigrana četiri duela, a oko ponoći nas očekuje još toliko. Doduše, radi se o virtuelnim susretima, u kojima igraju samo aktivni asovi najkvalitetnije lige sveta, njih 16.

Turnir igrača u popularnoj video-igri NBA 2k20 neslavno je počeo za najbolje rangiranog. Kevin Durant položio je oružje pred Derikom Džounsom Juniorom, pa će krilni igrač Majamija u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz okršaja Montrezla Herela i Domantasa Sabonisa.

Izabrane vesti

Na prvom takmičenju ove vrste među košarkašima našlo se, dakle, 16 NBA igrača, koji su podeljeni u nosioce na osnovu njihovog rejtinga. Durant je bio vodeći, ali nije bio među favoritima za osvajanje turnira. Taj epitet pripada zvezdi Finiks Sansa Devinu Bukeru, koji je peti nosilac, a koga u osmini finala čeka Denverov Majkl Porter Junior.

Trej Jang lagano je izašao na kraj sa Harsonom Barnsom, baš kao i Zak Lavin protiv Diandrea Ejtona, pa će koplja da ukrste u četvrtfinalu. Tamo protivnika čeka Patrik Beverli, koji je pobedio Hasana Vajtsajda, pa će sa pažnjom da odgleda večerašnji sudar Andrea Dramonda i Demarkusa Kazinsa.

U preostalom okršaju sastaju se Donovan Mičel i Rui Hačimura, koji se bore za narednu rundu i dvoboj sa pobednikom susreta Buker - Porter Junior.

NBA 2K20 - KVOTE

Foto: 2k.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara