Komentari na vest

Druže moj, odakle si vadio te podatke?

L

Laz

pre gotovo 3 godine

Preminuo je od posledica trovanja iz vazduha raznim otrovima i teskim metalima, koje se rasipaju svuda po svetu preko kemtrejlsa. Tako da, prestanite da lažete ljude da bilo ko umire od nekog izmisljenog virusa. Objavite komentar ako smete.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

ŽIVIŠ KOSANE
I

Ildzo

pre gotovo 3 godine

I onda meni neko kaze slucajno su ti klinci uzeli SP i slucajno je Zvezda imala takav procvat. Hvala ti Kosane, covek velikih dela i velike srece za mnoge u ovoj napacenoj zemlji. Neka ti je laka zemlja.
I

Informisani

pre gotovo 3 godine

Sram da vas bude. Zar je moguće da ste i u ovako tragičnim situacijama klupsko obojeni? Vi zvezdaši i smrt zloupotrebljavate. U uvodu napišete "šira javnost ga upoznala kao trenera Crveneczvezde"?! A čovek pre toga sa Paunovićem bio pvak sveta, pre toga "izmislio" Sergeja, Mijata i druge klince...stvarno ste bolesni. I Miloje, brate, čovek je bio prvak sveta, to je važnije od tvog Al Ahlija i tužne priče kada ste došli u CZ u "teškom trenutku", a znamo svi koja si leđa imao. Sve u svemu, brate, ovako se ne oprašta od trenera koji je sa Srbijom uradio ono što će teško neko ponoviti u narednih 100 godina
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da te citiram: " Sram da te bude! Zar je moguce da si i u ovako tragicnoj situaciji klupski obojen?"
N

Nidza81

pre gotovo 3 godine

pa nije on radio sa njim tu nego Paunovic, on pise o njihovoj saradnji...
a

argh

pre gotovo 3 godine

Ništa pogrešno nije rekao, ako uopšte znate šta znači pojam šira javnost. Mogu reći da pratim fudbal dosta, ali nisam znao za njega, dok nije došao u Zvezdu, a verujem i većina ljubitelja fudbala u Srbiji. Ljudi koji su u fudbalu, oni su znali, ali oni nisu "šira javnost". Što bi Vi rekli, sram da vas bude. Zar je moguće da ste i u ovako tragičnim situacijama klupsko obojeni?
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Ti mali decace prvo procitaj jos jednom dobro tekst pa onda se pravi pametan.Sram da te bude.
C

Crvena 1987

pre gotovo 3 godine

Ovaj covek ima barem 40% zasluga za sve ove uspehe!
K

Kurkuma

pre gotovo 3 godine

Bogami da ti kazem,recimo duplo vise od 40 posto :) on je bio tu baja dok je miloje bio trener :)