(©MN Press)
(©MN Press)

Dugo putovanje u Evropu: Dijabate stigao u Beograd

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.23. | 12:56

Fudbaler Partizana od petka na treninzima

Svojevremeno je pozorišna predstava „Dugo putovanje u Jevropu“ zabavljala gledaoce na prostoru nekadašnje male Jugoslavije, a isto tako je i Fuseni Dijabate imao baš dugo putovanje od Malija do Beograda.

Krilni napadač Partizana napokon je stigao u glavni grad Srbije, kažu u klubu. Nije se obistinio scenario da će nestati bez traga kao nekada Takuma Asano, ali je pitanje na kakav će doček naići svojeglavi Malijac.

Izabrane vesti

Nije ovo prvi put Dijabateu da se ne vrati u Beograd na vreme, onako kako je dogovoreno sa stručnim štabom. Jednom je izbegao sankcije, kada je Gordan Petrić bio trener, ali ovog puta je Igor Duljaj sam podneo zahtev da brzonogi dribler bude kažnjen.

Posle pobede nad Voždovcem igrači Partizana su dobili slobodan dan, a u petak će se vratiti u Zemunelo, gde bi trebalo da ih dočeka Dijabate. Duljaj je svoje rekao, sada je na čelnicima kluba da vide kako će rešiti ovu zavrzlamu.

Pitanje je i da li će Duljaj pomilovati Dijabatea u smislu da će ponovo računati na njega ili će ga precrtati za nastavak prvenstva. Činjenica je da je Malijac bio možda i najbolji igrač Partizana jesenas kada su evropske utakmice u pitanju, ali se na domaćoj sceni nije proslavio.



tagovi

FK PartizanFuseni Dijabate

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara