Komentari na vest

Dugovi stežu obruč: Porto do oktobra mora da plati skoro 100.000.000 evra, inače...

G

Gost13

pre oko 3 godine

Bitno da Real, Barsa, Inter, Juventus i ostali ne moraju da plate ništa jer njih UEFA čuva kao bele mečke. Nema veze što su dugovi u milijardama.

Dybala10

pre oko 3 godine

Haha ovi portugalci su smesni... Klubovi u jednoj od retkih liga gde je sve dozvoljeno u pogledu dovodjenja igraca i limita dovodjenja strnih igraca, kupujuci za dzabe iz juzne amerike i prodavajuci igrace po desetostruko vecim vrednstima... ma van svake logike, zanemarimo koronu, oni su milijarde zaradili poslednih desetak godina, i dozvolili sebi da duguju toliko.. mora da i oni imaju svog Terzu u upravi, ko zna koje mutne radnje ljudi rade, to mi je nesto sumnjivo...
G

Gost83

pre oko 3 godine

E ako Porto i Benfica nemaju para...prodali igrace za jedno milijardu u poslednjih 10 godina.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ako imas bilo koji novac i ne ulozis ga u nesto , da novac pravi novac i razmnozava se , dok se i ne okrenes pa pa , nema ga vise.
G

Gostbuster

pre oko 3 godine

cuvena treca strana u ugovorima sa igracima dolazi na naplatu,cuveni menadzeri medes i ramadani koji su njima benfici I sportingu uzeli ogroman novac...dzabe su prodavali igrace po 10,20 milliona kad je kod njih ostalo 30 do 50 posto...
G

Gostza

pre oko 3 godine

Pa nek zovu ove iz Zvezde, oni patentirali nacin da ne placaju nista, vec da im se placa svasta.
G

Gost86

pre oko 3 godine

Nama nisu platili ni licencu ovi iz FSS-a, pa nas izbacili iz Evrope, toliko o tome.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@gostza. ma sta kazes , tako je l ? Trebali su onda pre nego sto su ulagali novac i pravili nov stadion da kontaktiraju ljude iz Partizana da im objasne kako da im vojska pokloni stadion i zemljiste na i oko stadiona. Jedna od fora je da ne pomognu Zvezdi sa licencom , kao sto ti je objasnjeno u komentaru , nego da taj novac preusmere nekom ko je u nevolji i ko moze da podmaze birokratske zardjale fioke i resi pitanje vlasnistva. Pa kad dodje do privatizacije da se zna kome se pune dzepovi prodajom. Toliko ste licemerni i zaboravni da je to vec smesno. Po vasoj prici i predstavljanju vi kao da ste casne sestre u najmanju ruku.. Nevini , moralni , posteni , puni ljubavi preman svima , svi protiv vas .... ma strasno.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

I u vesti o Portu i njihovim finansijama , ti ubacis nas u pricu. To su pokazatelji ozbiljnih dusevnih problema. Vise ne mozete ni da cutite i trpite jer ne podnosite nas konstantan rast i dobar razvoj. Toliko ste zadojeni mrznjom da cete kad budemo obezbedili mesto za drugog ucesnika u kvalifikacijama za LŠ ispasti namerno , jer smo vam mi omogucili da u opste negde ucestvujete.