Đukiću, gde je Suma? Nema ga, danas temperatura, pre neki dan bolestan...

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.05.18. | 21:31

Ožegović je tu, trenira, biće u konkurenciji za finale...

Posle sigurne pobede nad Spartakom razumljivo je bilo zadovoljstvo na licu Miroslava Đukića...
„Kontrolisali smo celu utakmicu, dobro istrčali i zasluženo pobedili. Dobra uvertira na finale kupa. Partizan uvek ide da osvoji trofej, znamo očekivanja naše publike i ekipa je svesna prilike koju će imati u Surdulici. Tim koji smo danas izveli je manje više onaj koji bi trebalo da igra protiv Mladosti u finalu“.

Đukić je potom objasnio šta se dešava sa Sejdubom Sumom koga dugo nije bilo ni u protokolu zvanične utakmice, kao i sa Ognjenom Ožegovićem koji je igrao protiv Voždovca, a danas nije bio ni među 18.
„Ožegović je tu sa nama, trenira... U konkurenciji je za finale. Što se tiče Sume danas je imao temperaturu, pre neki dan je bio bolestan tako da... njega nema“, kiselo se nasmejao Đukić.

Izabrane vesti

Njegov kolega sa klupe Spartaka Vladimir Gaćinović čestitao je crno-belima pobedu, ali na pitanje da li će navijati za njih u finalu kupa - jer bi to značilo da Subotičani idu u Evropu - nije ponudio precizan odgovor.
„Prosudite sami“, počeo je Gaćinović, a zatim objasnio zbog čega je na igralište stadiona u Humskoj poslao šaren sastav:
„Nemanja Nikolić kuburi s povredom već mesec dana, Mileta Savkovića boli zglob, Čečarić ima problema sa ahilovom tetivom, Jokić je operisao koleno, a golman Ostojić je pokidao ligamente. Bez te petorice igrača mi nismo isti tim, pa je Partizan koji je usponu forme znao kako da nas kazni", zaključio je Gaćinović

Foto: MN Press


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara