Komentari na vest

Duljaj oprostio Dijabateu, vratio ga u tim, konkuriše za sastav, ali tek za nedelju

g

goran grobar

pre oko 1 godinu

U Superligi Srbije na 25 utakmica Diabate je dao 1 gol. Mening nije dao gol na 23 utakmice za redom u Superligi Srbije (decembar 2021- septembar 2022.), a najjaca ekipa kojoj je Mening dao gol u Supetligi je Vozdovac. Rikardo nije dao gol na poslednjih 5-6 derbija.
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Bocc&Normalno da boljeg nemamo malom Bazdaru il Jovicu treba po20 sansi da daju gol. Dijabete to rutinski zavrsava i jos malo prilegne. Daleko su ovi malci od Dijabatea. Al cudi me treniranu svaki dan i na tekmi kad treba oni loptu udaraju ko zmiju. Kao da se boje neceg. Ne razumjem.
u

uprava npolje

pre oko 1 godinu

Igor poltron uprave Duljaj
F

FK pobegulje

pre oko 1 godinu

Biće vam Dijabate veliko pojačanje u borbi za treće mesto.
s

sg018

pre oko 1 godinu

gledajte to iz ugla Jovica ili nekog treceg koji je dolazio na svaki trening, trudio se i onda dodje neki tamo stranac koji nije bio tu dve nedelje i igra ispred naseg klinca. I posle zasto nasa deca rano odlaze iz zemlje? plastican primer
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Jovic moze da trenira i tri puta dnevno DZABE MU!Otici ce iz Partizana kad mu istekne ugovor.Nece se ovajditi od njega Vazura i menadzer mu.
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

nije toliko los jovic, ali nedorecen je, nema kila za jacu igru ...... meni vise zao terzica malog sto je otisao u tursku, ali cini mi se na pozajmicu 6 meseci, nadam se da ce se vratiti da imamo opciju dijabateu na desnom krilu
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Da odredjena pravila treba da postoje i da treba da se postuju, a ne da se mjenjaju u zavisnosti od toga o kome se radi, to stoji, ali ovo sto si sad spomenuo APSOLUTNO NIJE razlog zasto ce neki nas klinac otici iz Srbije prerano. Nasem klincu mozes dati sve minute ovog svijeta u prvom timu i on ce ti opet otici istog onog momenta kad mu se javi neki klub iz inostranstva. Zbog cega? Pa, zbog para, naravno. Tj. para i popularnosti koja dolazi sa tim odlascima u inostranstvo. Da mogu da se hvale pred prijateljima i ostatkom porodice. Da je nekom od tih klinaca samo do igranja i da ih stvarno muci hoce li vise igrati ili ce citavu sezonu samo presjediti na klupi/tribinama, pa nije vazno iz kog razloga, opravdanog ili neopravdanog, malo koji bi od njih otisao u inostranstvo prije 22-ge, 23-ce. To je jedna i jedina istina. Nema potrebe za izmisljanjem.
D

Dzo Black

pre oko 1 godinu

Jel.ima Partizan boljwg nema! Svi igraci u startnih 11 su druga ili treca opcija...
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Sve već viđeno hiljadu puta...
b

boc

pre oko 1 godinu

Oprosti,izvini....nema veze kada si došao,boljeg nemamo